2777
2789

صلوات فرستادم

سلام تول گیرپرسیدی توتاپیک پربازدید

بایدپیش طب سنتیا بری همشون بلدنیستن

مشکل چیه؟

کدوم استانی؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

صلوات فرستادم سلام تول گیرپرسیدی توتاپیک پربازدید بایدپیش طب سنتیا بری همشون بلدنیستن مشکل چیه؟ ...

مرسی عزیزم 

تهران

درسته منم دنبال واقعا حرفه ای و واقعی هستم

مرسی عزیزم  تهران درسته منم دنبال واقعا حرفه ای و واقعی هستم

من گیلانم

استادی هستن که میان،تهران،،

کجای تهرانی بهش پیام بدم خودش اون اطراف میاد یاکسی،رومعرفی کنه

اگرجواب پیام وبده البته

برای بچه میخای یإخودتون،،،حس میکنی چیزی توگلوگیرکرده؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

من گیلانم استادی هستن که میان،تهران،، کجای تهرانی بهش پیام بدم خودش اون اطراف میاد یاکسی،رومعرفی ک ...

سلام بله مطمئنم هست 

سمت غرب تهران هستم 

ممنون میشم اطلاع بدید 

شماره ای ازشون دارید؟

سلام بله مطمئنم هست  سمت غرب تهران هستم  ممنون میشم اطلاع بدید  شماره ای ازشون دار ...

خودت زنگ بزن حتمابهترکمک میگیری

خودش نبود،یکی بهت معرفی کنه

بگو ازانزلی دوستان،شماره دادن

امیدورارم زودخوبشید

میتونه در بیاره یا رد میکنه؟ مرسیدی عزیزم خیلی لطف کردی حتما بهشون زنگ میزنم  شما خودتون تاحا ...

شوهرم خلط داشت چیزی گیرنکرده بود

استاد هستن کلاس آموزشی شهرای دیگه درس میدن

از دانش آموختهاشون بامن،دوستن بهم معرفی کردن