2777
2789

من از بچگیم همیشه مسخره میشدم و تنها بودم و گریه می کردم تو تنهایی :)

بزرگتر که شدم دیگه نزاشتم کسی مسخره کنه و بخاطر اتفاقات و تجربیات تلخ گذشته اخلاقم عوض شد و به شدت درون گرا شدم و کینه ایی و آروم 

طوری که همه جمع میشن چه بچه ها کلاس چه فامیل من نمیرم طرفشون .... 

بهتر بگم هم نمی تونم برم هم می ترسم .... از خیلی چیزا ...

ولی  همین باعث شده همه بهم بگن تو بداخلاقی و دوس نداری بیای پیش ما در صورتی که واقعا این شکلی نیست :)

فقط پوستام می دونن من چقدر مهربون و آرومم 

ولی بخاطر گذشته نلخم از آدما می ترسم و این شده برام اختلال و کسی دوسم نداره و تنهام 🙂💔 ایشالا میخام برم دانشگاه به زودی و از این می ترسم که اونجا ام هیچ دختری منو توی جمع خودش راه مده و محبوب نباشم 💔💔 

بنظر شما چیکار باید کنم ؟,😔😔 

چند سالی اینطوری شدم ولی قبل ها هم توی جمع بقیه نبودم ....

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

تا کی میخوای ادامه بدی خسته شو دست بکش ....برو تو جمع... تنهایی فقط مختص خداست با جمع آدم پیشرفت می‌کنه روحیه امون خوب میشه ما احتیاج داریم به هم اصلا برکت تو جمع هست کم کم دید خودتو و بقیه عوض کن.  خندیدن توهم بخند باهاشون هممون ایراد داریم اولش سخته ولی صبور باش

تا کی میخوای ادامه بدی خسته شو دست بکش ....برو تو جمع... تنهایی فقط مختص خداست با جمع آدم پیشرفت می‌ ...

اخه توی جمع ام میرم هیچکس منو نمی پذیره و ازم خوشش نمیاد 😔💔

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه توی جمع ام میرم هیچکس منو نمی پذیره و ازم خوشش نمیاد 😔💔

چون مات و مبهوت میمونی نه حرفی نه جکی می‌ترسی حرف بزنی بخندی...بی پروا باش اعتماد بنفست رو بالا ببر هیچ کس رو بالاتر از خودت نبین توایینه روزی چند بار بگو چقدر خوشکلم لباس رنگی بپوش