2777
2789
عنوان

یه توصیه به من کنکوری بکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 57 پست
ببین منم امتحان تشریحیم خوبه مثلا تاریخ ۲۰ میشم ولی تستشو ۲۰ درصد میزنم در این حد

خب هنوز مونده تا کنکور سعی کن اونم کم کم بیاری بالا

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
من خودم اول دبیرستان ۶تاتجدید آوردم😂 ،امتحان دادم دوماه بعدش قبول شدم بجز ریاضی،رفتم دوم دبیرستان د ...

من واقعا دوس دارم به جای خوبی برسم

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی دیگه حس وحال درس خوندن قبلا ندارم همه اش افسرده ام وگریه میکنم و می‌ترسم گه ول کنم 

الهی عزیزدلمم علاقه داری یا به خاطر حرف پدرومادرته؟؟ اگه به خاطر حرف اوناس ول کن برا خودت زندگی کن 

اگه دوس داری یه امتحانی بکن

خواهش میکنم عزیزم امیدوارم موفق باشی❤️

میشه درباره امتحان نهای دروس عموم یکم توضیح بدی که سطح سوالا چطور بود و معدلتون چن بود؟؟

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

اللن چیکا میکنی؟

بعد ۴سال علافی،درکمال ناباوری رفتم کارکنم دیدم از زیردستی بودن خوشم نمیاد رفتم مدرک حسابداری از فنی حرفه ای گرفتم و حسابدار مجموعه آبی مشهد شدم ،ولی خدایی خانوادم دوستام تعجب کرده بودن چجوری منکه ریاضیم ریده بود مدرک گرفتم ،اینقدرم حساب کتابم عاللللی بودکه حد نداشت

بعدش باز بخاطرکرونا اونجا بسته شد اومدم بیرون رفتم حسابدار یه فروشگاه شدم توهمین حین خاستگاراومد و ازدواج کردم نرفتم دیگه کارکنم 

میشه درباره امتحان نهای دروس عموم یکم توضیح بدی که سطح سوالا چطور بود و معدلتون چن بود؟؟

معدل کتبی نهاییم 19.28

معدل کل دیپلمم 19.80

والا سطح امتحانا بالا بود

و من اتفاقا نمره عمومیام کمتر بود تا اختصاصی 

چون اختصاصی رو واسه کنکور میخوندم و میشه گفت کاملا مسلط بودم

سلامت و بهداشت و هویت رو گذاشتم شب امتحان که خیلی بهم ضربه زد و سخت بود هردوشونم 18.25 گرفتم که کمترین نمره بود

ادبیاتم قوی بود خیلی کمکم کرد 19.5 گرفتم

البته اون نیم نمره هم از سر بی دقتی از دست دادم 

اگه میدونی توی درسی ضعف داری از همین الان سعی کن خورده خورده حلش کنی چون اون اواخر فشار مضاعف میشه

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
چقدر در روز درس میخوندید؟

یه مقدار دقیق نمیشه گفت چون کم و زیاد میشد

و بستگی به این داشت که مدرسه داشته باشم اون روز یا نه

و حتی اینکه چقدر به کنکور مونده بود