2777
2789
عنوان

یه توصیه به من کنکوری بکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 57 پست
ممنونم چشم💞

میشه درخواست منم قبول کنید 

من درسم خیلی خوب بود و سه سال موندم پشت و رفتم تو رابطه و کلا میتونم بگم رابطه بهونم بود چون حوصله نداشتم امسال رفتم دانشگاه آزاد اما ایقد گفته بودن از  بچگی دندون و منم تو مدرسه ایقد میخوندم الان از خودم راضی نیستم و افسرده شدم به نظرتون با ۲۲ سال سن بشینم پشت؟

گوشی بزار کنار 

پیوستگی تو خوندن 

تست زیاااد 

اصلا درگیر حواشی نشو حتی حاشیه های درسی

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره واقعا ولی من پایه م قوی بود و کلا توی تشریحی خیلی بهتر بودم تا تست (چون اصولا آدم کُندی ام)&nb ...

ببین منم امتحان تشریحیم خوبه

مثلا تاریخ ۲۰ میشم ولی تستشو ۲۰ درصد میزنم در این حد

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

انسانی

اع منم انسانی امممم 

تکه خواستی می تونیم باهم بخونیم 

این شکلی باعث میشه بهتر بخونیم

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

گوشی بزار کنار  پیوستگی تو خوندن  تست زیاااد  اصلا درگیر حواشی نشو حتی حاشیه های د ...

ببین اصن خسته شدم نمیدونم چیکا کنم حالم بهتر شه مطمئنم حال بهتر شه خیلی خوب میتونم پیش برم

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

خیلی خستمه امتحانات مستمرمو خیلی خوب دادم دیگه واسه دی کم اوردم

من خودم اول دبیرستان ۶تاتجدید آوردم😂 ،امتحان دادم دوماه بعدش قبول شدم بجز ریاضی،رفتم دوم دبیرستان دوتا تجدید آوردم با یکی سال قبل شد سه تا ،میخاستم وارد سوم دبیرستان بشم امتحان دادم بازم ریاضی اول موند خلاصه رام دادن به سوم

سوم تموم شد شاید ۶ماه پشت سرهم میرفتم امتحان میدادم قبول نمیشدم 😂😂😂اصلا نمی‌دونم به چه امیدی هی ازم امتحان میگرفتن ،واقعا نمیفهمیدن نخوندم دوس ندارم درسو

ازاخر فرستادنم مدرسه بزرگسالان

خانوادمم مسمم بودن برای دیپلم گرفتنم واقعا الانکه فکرشو میکنم نصف حقوق بابام اون چندسال میرف واسه یک امتحان ریاضی من که هی پول میدادن من امتحان بدم 

ازاخر بعد پنج شش بار که تو مدرسه بزرگسالان رد شدم

مدیرمدرسه زنگ زد به بابام گف بیاد

خلاصه گف یه پولی چیزی به ما بده الان این ریاضی‌شو شده ۴بهش۳نمیره بدیم با۷قبولش می‌کنیم 🤣🤣🤣🤣وبلاخره دیپلمو به هرننگی بود بهم دادن ،باز گیرداده بودن برو دانشگاه هرروز مامان بابام میرفتن ازاین دانشگاه به اون یکی که اسممو بنویسن بعددیدن واقعا من علاقه ندارم ولکن شدن 

ببین منم امتحان تشریحیم خوبه مثلا تاریخ ۲۰ میشم ولی تستشو ۲۰ درصد میزنم در این حد

وای حالا من برعکس توعم 

تست و خوب میزنم ولی تشریحی گننند میزنم 

اصلا تشریحیم خوب نیست 

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

ببخشید اسی

از دفترچه تکمیل ظرفیت سردر نمیارم چرا کد رشته نداره آخه؟

کد رشته ها کجان؟ چه رشته هایی تکمیل طرفیت داره؟

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
میشه درخواست منم قبول کنید  من درسم خیلی خوب بود و سه سال موندم پشت و رفتم تو رابطه و کلا میتو ...

چشم درخواست بدید ولی من این روزا درگیر امتحاناتم زیاد نمیام سایت

چرا نشه اگه واقعا میدونی اراده ش رو داری

ما تو کلاسمون چهار پنج نفر داریم نزدیک چهل سالشونه

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
هیچوقت برای تلاش کردن برای هدفت دیر نیست به جای حسرت بشین بخون عزیزم موفق میشی

میدونی دیگه حس وحال درس خوندن قبلا ندارم همه اش افسرده ام وگریه میکنم و می‌ترسم گه ول کنم