2777
2789
عنوان

حساب توبانک

324 بازدید | 6 پست

سلام ، من افتتاح حساب انجام دادم واسه اون ۲۰۰ تومنی که میدن ، منتهی من قرض‌الحسنه باز کردم بازم میشه ؟

کاربری دوم ، ولی اصلا پشیمون نیستم چون حق گفتم  زرد_چوبه هستم ، دو هفته تعلیق شدم دوباره ظرف یه هفته یه ماه تعلیقم کردن 😕😂
وقتی حساب باز می‌کنی باید ۲تومن واریز کنی تا ۲۰۰ بدن بهت 

حسابو باز کردم بعد دو تومن واریز کردم سریع بعدش یعنی اینطوری نمیشه

کاربری دوم ، ولی اصلا پشیمون نیستم چون حق گفتم  زرد_چوبه هستم ، دو هفته تعلیق شدم دوباره ظرف یه هفته یه ماه تعلیقم کردن 😕😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی حساب باز می‌کنی باید ۲تومن واریز کنی تا ۲۰۰ بدن بهت 

کدوم بانک؟قضیه چیه

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
کدوم بانک؟قضیه چیه

میگن توبانک که واسه  بانک گردشگری هست دویست تومن سود میده ، حالا چطوری شما برنامه رو دانلود میکنی بعد شروع می‌کنی احراز هویت منتهی واسه گرفتم سودش باید کد دعوت داشته باشی ، اگه میخوایی باز کنی واسه منو بزن 😁 بعد از احراز هویت افتتاح حساب انجام میدی و دو میلیون میزنی به حسابت بعد از ساعت 12 شب میتونی پول و سودش رو برداشت کنی بعدم میتونی به بقیه هم بگی تا با کد دعوتت وارد بشم اون موقع پنجاه تومن هم به خودت میدن ، 

مرسی گلی،فک کردم ۲۰۰ تومن وام میدنَ  

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
مرسی گلی،فک کردم ۲۰۰ تومن وام میدنَ    

نه بابا ، تازه الآنم پرسیدم میگه طرحش کلا برداشته شده ، شانس ما 🤦😅