2777
2789

بله عزیزم،من مطب سعادت آباد نرفتم،،رفتم مرکز طبی کودکان یکشنبه ها اونجا هستن فک کنم البته پارسال که دخترم ۷ماهش بود واسه حساسیت یه پروتئین گاوی مراجعه کردم آزمایش نوشتن شیرخشک مخصوص دادن خیلی حاد نبود و دارو نداد

بله عزیزم،من مطب سعادت آباد نرفتم،،رفتم مرکز طبی کودکان یکشنبه ها اونجا هستن فک کنم البته پارسال که ...

خداحفظش کنه عزیزم

علائمش چی بود؟

چه شیرخشکی داد؟

پسر من سه ماهشه

صورتش شدید ریخت بیرون دکتر اطفال بهش آپتامیل پپتی داده ، کمتر شده ولی بازم خیلی میخارونه صورتشو و هنوز بالا میاره شیرشو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداحفظش کنه عزیزم علائمش چی بود؟ چه شیرخشکی داد؟ پسر من سه ماهشه صورتش شدید ریخت بیرون دکتر اطفا ...

سلام گلم ببخش دیر جواب دادم دیر به دیر میام،بله دختر منم بشدت از همون ماه اول صورتش ریخت بیرون ،اگزمای دست و پا وشکمش و صورتش از خارش شدید همیشه زخم بود بچم.دل درد های زیاد،یکی دوبار که شدید گریه کرد بعدش تو مدفوعش خون هم دیدم ،وزن گیری بشدت کم ،به دختر من ببلاک اچ آ داد و بهش ساخت،وگرنه پپتی جونیور هم خوبه،دکتر گفت هر دوماه یه ذره لبنیات بده و واکنش بدنشو بررسی کن ببین هنوزم حساسیت داره یا نه ،معمولا تا دوسالگی برطرف میشه دختر من نا ۱۷ماهگی خوب شد و تا این سن بهش بستنی و ماست و اینا ندادم،۷ماهگی فرنی با آب درست میکردم و در آخر شیرخشک بهش اضافه میکردم

تو دوره آشنایی با غذا و تست حساسیت هم مراعات کن و با دقت بهش معرفی کن غذا رو و حساسیت هاشو بررسی کن

شما یه ببلاک اچ آ بده اگه بهش ساخت و بعد یه هفته علائم کمتر شد همین کارارو بکنی اوکیه و نیاز به دکتر رفتن نیس

سلام عزیزم 

ای کاش بخونین پیام منو ،شما چیکار کردین در نهایت بردین پیش موحدی؟چطور وقت گرفتین؟پسر من نزدیک چهارماهشه انقد صورتشو میخارونه یعنی افتضاح ،دائم دستکش دستشه بچم ،بردم پیش مقدادی نامه داده برای موحدی ،گفتم از شما بپرسم چیکار کدین؟