2777
2789

یه خانمی تایپیک زده شوهرم اخلاقش عالیه سالمه نه اهل مواد نه خیانت میکنه حقوقش کمه میخوام طلاق بگیرم

تو همین نی نی سایت یه نفر بود که اخلاق شوهرش عالی بود یه اپارتمان 50 متری داشتن ویه پراید

از شوهرش جدا شد بایه مرد پولدار ازدواج کرد شوهرش هر روز وحشتناک کتکش میزد دوبار حامله شد هر دوبار اینقدر کتک خورد بچش سقط شد

شوهرش هیچی بهش پول نمیداد میگفت فقط برای خودص لباس میخره خوراکی میخره

میگفت شوهرش نمیزاره از خوراکی های توی یخچال بخوره

اینقدر کتک میخورد تو سایت همه میشناختنش

بدجور تقاص پس داد

بخاطر بی پولی شوهر طلاق نگیرید

شما که پول براتون مهمه میخواستین با مرد بی پول ازدواج نکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خنگن دیگه خب طلاقم ک بگیری باز بی پولی باید بری کار کنی 

جای طلاق برو سرکار دوتایی زندگی بسازین

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

یک خانومی از آشناها به خاطر بی پولی از شوهرش جدا شد فکر کرد الان مردهای پولدار براش صف کشیدن دنبال شوگر ددی بود هیچکس سراغش نیومد در نهایت صیغه یک مرد کارگر معتاد شد 

اخه اگه مرد پولدار قرار بود سراغت بیاد همون موقع مجردی میومد سراغت 

هیچکس همه چی تموم نیست باید شرایط پذیرفت اگه واقعا باعث رنج وفشار نیست

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .
خنگن دیگه خب طلاقم ک بگیری باز بی پولی باید بری کار کنی  جای طلاق برو سرکار دوتایی زندگی بسازی ...

نشستن بیکار توخونه فکر میکنن مردای پولدار منتظر نشستن اینا طلاق بگیرن

یک خانومی از آشناها به خاطر بی پولی از شوهرش جدا شد فکر کرد الان مردهای پولدار براش صف کشیدن دنبال ش ...

دقیقا خیلی بی مغزن زندگی خودشونو ویه نفر دیگه رو خراب میکنن خداکنه کسانی که این تصمیمو میگیرن بچه نداشته باشن

من خیلیها رو‌ دیدم جدا شدن مرد پولدار عالی پیدا کردن

خانوما باید یاد بگیرن با مردی‌که از پس تامین خانواده برمیاد ازدواج کنن 

بی پولی مرد خیلی تاثیر روی جذابیت و مردانگیش داره البته‌ پولداره گدا نه پروایدر