2777
2789

یکی بیاد باهم دوستانه روتین بریم گزارش بدیم به هم قبلا خودم روتین داشتم و خیلی زندگيم منظم بود یه چند وقته همه چیز به هم ریخته ميخوام با یکی باهم شروع کنیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم

کتاب و مطالعه 

هنر 

درس 

ورزش

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
برنامه ای که روزانه باید انجام بشه میشه روتین حالا هرچی باشه کار باشگاه دانشگاه رسیدگی به پوست رسیدگ ...

میذونم میگم روتین چی

روتین پوست

روتین مو

روتین اندام چه چیزی

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران

سلام منم هستم

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

@nilofar108 این ایدی تلگراممه اونجا پیام بدین که اگه زیاد شدیم گروه بزنم اگرم نه که دوتایی بریم

ن اونجا حاشیه میاره و از کارو زندگی میفتیم

من همینجا هستم و مطمینا افراد بیشتر ی هم میان

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
ن اونجا حاشیه میاره و از کارو زندگی میفتیم من همینجا هستم و مطمینا افراد بیشتر ی هم میان

خب یه تاپیک جدا بزنم همه بریم اونجا یا همینجا باشه ساعت بزاریم اخر شبا بیایم گزارش بدیم 

خب یه تاپیک جدا بزنم همه بریم اونجا یا همینجا باشه ساعت بزاریم اخر شبا بیایم گزارش بدیم 

اره یه تاپیک جدا بزن 

بعد مث این گنگ نباش توضیح بده یکم 

میتونی بچهارو هم تگ کنی

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂