توتفرنگی۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 355 عنوان تو رو خدا کمک کنید نصف روغن خالی شد روی موکت 437 بازدید | 10 پست میخواستم غذا درست کنم روغن مایع از دستم افتاد نصفش خالی شد روی موکت آشپزخونه یکبار با تاید و آب داغ شستم نرفته با چی بشورم بره خیلی روغن ریخته خدایا منو به ارزوم برسون فقط خودت از دل من خبرداری ممنون خداجونمممممممممنم .خدایا کمکم کن و بهم صبر وحوصله بده 1402/11/10 | 18:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توتفرنگی۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 355 جوش شیرین و آرد بریز بمونه بعد باز بشور تا ثیر داره خدایا منو به ارزوم برسون فقط خودت از دل من خبرداری ممنون خداجونمممممممممنم .خدایا کمکم کن و بهم صبر وحوصله بده
توتفرنگی۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 355 نمیره کهههههه یا خدا چیکار کردی دختر لکه بزرگه؟ تاره عروسم مثلا آبروم میره خدایا منو به ارزوم برسون فقط خودت از دل من خبرداری ممنون خداجونمممممممممنم .خدایا کمکم کن و بهم صبر وحوصله بده
دخمل_بور عضویت: 1402/11/05 تعداد پست: 7313 تاره عروسم مثلا آبروم میره نه بابا پیش میادخوشبخت شین عزیزم عشقتون پایدار😍من مجردم اطلاعی ندارم والا چطور پاک میشه
توتفرنگی۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 355 نه بابا پیش میاد خوشبخت شین عزیزم عشقتون پایدار😍من مجردم اطلاعی ندارم والا چطور پاک میشه قربونت عزیز دلی خدایا منو به ارزوم برسون فقط خودت از دل من خبرداری ممنون خداجونمممممممممنم .خدایا کمکم کن و بهم صبر وحوصله بده