2777
2789
عنوان

ندیدن جنین در هفته پنجم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 3479 بازدید | 45 پست
زود رفتی. منم براساس پریودی ۷ هفته رفتم اما سونو ۵ هفته. و ساک حاملگی خالی نه قطب حاملگی نه کیسه زرد ...

دقیقا مث الان من الان یکم با دوستان حرف زدم اروم شدم طبیبعیه پس

عزیزم لقاحت دیر بوده 

ایشالله یه مدت دیگه بری تشکیل شده 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دعا کنین تشکیل بشه بعد چهار سال انتظار حامله شدم

منم پنج هفته شش روز رفتم ساک خالی بدون دسته بود بعد که رفتم  هفته شش و ششروز تازه باسونو واژینال شنیده شد گل سرسبدم

https://daigo.ir/secret/41700181532

ان شاالله.  الان مشهدم. باردارم هستم. فردا حرم برات دعا میکنم.  دعای زن حامله اونم تو حرم ...

سلام مبارك باشه بارداريت عزيزم ،ميشه ازت بخوام براي منم دعا كني كه باردار بشم اين ماه ،خيلي وقته منتظر بچه ام اسمم مريم هست

سلام مبارك باشه بارداريت عزيزم ،ميشه ازت بخوام براي منم دعا كني كه باردار بشم اين ماه ،خيلي وقته منت ...

سلام عزیزم چشم حتما.  ان شاالله به زودی میای اینجا تایپیک میزنی خبر بارداریتو بهمون میدی😍😍