2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ظرفیتش کمه  به نظرتون کدوم رو بزنیم؟  میشه شهرستانا دیک رو زد و امتیاز بومی رو گرفت؟& ...

نه فقط توی رباط کریم امتیاز بومی دارید

از نظر ظرفیتم رقابت با کل تهران با اون جمعیت قابل مقایسه نیست اصلا

ظرفیتشم کم نیست نسبت به دبیری و شهرای دیگه خوبه

جدی الان چند ساله ساکن خود تهرانم ....اونجا رو بزنم ! شک دارم...نکنه تهران نمره کمتر بخواد ....

محل خدمتتونم میشه رباط کریم البته از نظر رفت و آمد و... هم چک کنید

بعد فکر کنم یا باید متولد رباط کریم باشید یا ده سال اونجا سکونت داشته باشید

نمیدونم با این شرایط شماهم بومی میشه یا نه؟ 

ولی اگه بومی اونجا باشید و رفت و آمدم اکی باشید شانستون رباط کریم حتما بیشتره

محل خدمتتونم میشه رباط کریم البته از نظر رفت و آمد و... هم چک کنید بعد فکر کنم یا باید متولد رباط ک ...

تبصره داره دفترچه...نوشته ابتدایی دبیرستان یا راهنمایی ...مدرک داسته باشی بومی میشه...شما هم شرکت میخوایید کنید

دوستان من شوهرم یه معلولیت جزیی تو دست چپشون دارن (چند تا انگشت ندارن)واسه دبیری ریاضی میخوان ثبت نام کنن ولی سهمیه معلولین کسی رو نمیخوان تو شهرمون اگر سهمیه آزاد ثبت نام کنن ردشون میکنن؟

در این گه گه کُه کَه کَه کُه ناگه واز این حرفا....
دوستان من شوهرم یه معلولیت جزیی تو دست چپشون دارن (چند تا انگشت ندارن)واسه دبیری ریاضی میخوان ثبت نا ...

اره رد میکنن ..دبیری خیلی کم میگیرن ...شانس قبولی کمه اموزگاری شرکت  کنن