2777
2789
عنوان

کیا از زود پلوپز یا همون زودپز برقی سر در میارن هر کی میفهمه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2457 بازدید | 37 پست
باشه گلم بعد چند دقیقه بزارم آماده بشه عزیزم

همه که مثل هم نیستن 

باید ببینی دستگاه خودت چجوریه 

واسه من برنج ده دقیقه ای میپزه زود پز برقی با پلوپز برقی فرق داره 

خداجونم شکرت😍
[QUOTE=326481738]عزیزم برنجت با ته دیگ درمیاد؟[/QUOTE یک لایه نازک اندازه کاغذ ملایم در میاد ته دیگ ...

شوهر من ته دیگ غیر ملایم! خیلی دوس داره

واسه همین توش برنج درست نمیکنم

البته دیگش هم از بس خورشت و اینا پختم خیلی خط و خش افتاده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ قیمت مناسب گرفتی همه چی دازه ارامپزواینا؟ 

اره همه چی داره چند کاره هستش گفت برنج قیمه و کیکی و هرچی که دوست داشتی میتونی درست کنی.۴ تومن داد مارکش هم گفت عالیه دیگه منم همین برداشتم سایز بزرگش هستش.

زندگیم =همسرم و بچه هام❤
برنامه هستش این یوتوب؟

اره برنامه هست 

مثل گوگل هر چی بخواهی توش هست منتهی با کلیپ 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
اره همه چی داره چند کاره هستش گفت برنج قیمه و کیکی و هرچی که دوست داشتی میتونی درست کنی.۴ تومن داد م ...

ممرسی ار تاپیکت همش ب فکر خرید بودم اما گفتم شاید ده میلیون باشه زورم میومد بخرم