2777
2789
عنوان

چرا شوهرم همش ..

330 بازدید | 10 پست

رفتار های بد و بی احترامی و بی توجهی خانوادشو هنوزم داره توجیه میکنه؟؟

خسته شدم از بس برای هر حرفم دلیل الکی میاره و میخواد جوری جلوه بده که انگار اونا خوبن و برداشت من اشتباهه

با اینکه چندبار دستشون رو شده و واضحه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی دلش میخواد خوانواده اش سطح پایین و بی شعور به نظر برسه بنطر من دیگه برای حرفت پا فشاری نکن 

خب هستن تقصیر من چیه که اونا بی تفاوتی میکنن شوهرمم توجیه

این وسط من چطور باید برخورد کنم

مثلا تولد دخترم دعوت کردیم نیومدن الان نمیدونم عید برم یا نه

خب اخلاقش و درکش به حد لازم نرسیده لابد 

ینی دقیقا برای هر رفتارشون توجیه میاره کلا همشون اینجورین

هممون ایراد داریم اینام ایرادشون اینه

ولی خب من نحوه رفتارمو با اینجور آدما نمیشناسم

ینی دقیقا برای هر رفتارشون توجیه میاره کلا همشون اینجورین هممون ایراد داریم اینام ایرادشون اینه ول ...

خب احتمالا خانوادش خیلی خیلی تو اولویت تر هست تا تو 

البته من دقیق نمی‌دونم چه توجیهی میاره اما تو باید متناسب با توجیه اون بی منطقیشو بش اثبات کنی

عزیزم دنبال این نباش که شوهرت رو توجیه کنی که خانوادش سطح پایین هستند و درک و شعور ندارند ببین و بشنو و سکوت کن

و تو به هیچ عنوان از رفتار اونا تقلید نکن تو براساس اصالت خودت رفتار کن اینکه میگی تولد نیومدن هیچ اشکالی نداره شعور خودشونو رسوندن ولی تو عید برو خونشون تا نشون بدی با اونا فرق داری

خدایا شکرت🤍
عزیزم دنبال این نباش که شوهرت رو توجیه کنی که خانوادش سطح پایین هستند و درک و شعور ندارند ببین و بشن ...

آخه خیلی از اینکارا کردم بی تفاوتی هاشونو ندیدم روش خودمو پیش رفتم ولی اینا متوجه نشدن و غرور منم شکسته ای وسط

منم آدمم خب