2777
2789
عنوان

عکس رنگی از یه لوله

89 بازدید | 10 پست

من یه لوله رو کلا ندارم بعد برا عکس درد نمیکشم؟

درد عکس چقده میشه لطفا بهم بگید؟

یکی از بدترین تجربه های زندگیم بارداری خارج از رحم که در تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ با عمل ترکیدن لولم و خونریزی داخلی یکی از لوله هامو از دست دادم😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزيزم منم خارج رحم شدم و لوله چپم رو ازدست دادم  عكس رنكي انداختم نه اصلن اون طرف ك لوله ...

ممنون عزیزم بابت پاسخگویی ببخشید شما باز تونستید باردار بشید؟

یکی از بدترین تجربه های زندگیم بارداری خارج از رحم که در تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ با عمل ترکیدن لولم و خونریزی داخلی یکی از لوله هامو از دست دادم😔😔
من رفتم كلينيك صدرا بي حسي  اصن هيچ دردي متوجه نشدم اقدام بودي ك اينجوري شد؟

نه خیلی یهویی شد

ميدونم چه زجري كشيدي منم خونريزي داخلي كردم تا دم مرگ رفتم انشالله خدا عوضشو به بهترين شكل ميده بهم ...

ممنون عزیزم 

بله متاسفانه خیلی تجربه ی تلخیه

سلام خوبی

عزیزم منم تو‌شرایط شمام

هیچی تو‌سونوم معلوم نیست ولی بتام پایین نمیاد و خونزیزی دارم

ن داخل لوله ن رحم هیچی معلوم نیست ولی بتامم پایین نمیاد

چجوری شد ک‌برای شما رو نشخیص ندادن؟

ناراحت بشم ، ناراحت میکنم 🦩
سلام خوبیعزیزم منم تو‌شرایط شمامهیچی تو‌سونوم معلوم نیست ولی بتام پایین نمیاد و خونزیزی دارمن داخل ل ...

سلام عزیزم خوبید ببخشید دیر به دیر میام سایت منم مث شما بودم هیچی معلوم نبود بتامم نمیومد پایین ولی آخرکار معلوم شد دیگه ولی دیر شده بود انشالله که برا شما انشالله به خیر بگذره