2777
2789
عنوان

نکمک نوزادی که شب ها تا صبح شیر نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 58 پست
من احساس میکنم یه مشکلی داره انقدر میخوابه چرا چشمش بزنناخه انقدر اذیت میشم و حرص میخورم

به خدا خوب خوابیدن نعمت بزرگی، چه برای آدم بزرگ ، چه نوزاد.

برادر آخری من اینجوری بود، نوزادی تا الان ، متکا رو بزاره، همون لحظه غش میکنه.

الان نوزاد من کل روز به خدا گریه نداره، خیلی آرومه، ولی خوابش میگیره، بی تابی میکنه ولی نمیتونه بخوابه، کلافه میشه، آخرش گریه میکنه

میخای یه دکتر ببرشچون خوب میخابه و اذیتت نمیکنهبچه دیدم همش بیداره مادرش کلافه شدهچرا چشم میزنن که ا ...

نه بابا  من بیشتر اینجوری اذیتم اتفاقا دوست داشتم بیدار میشد راحت میخورد اینجوری من همش بیدار میشم یه ساعت تلاش میکنم بلکه مثلا پنج دقیقه شیر بخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه ماهو نیم نوزاد نیس روند شیرخوردنش درسته شیر شبو ترک کرده درستش اینه ۱۲شب بخوره تا صبح نخوره وزنش ...

قندش نمیفته؟

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
نه بابا من بیشتر اینجوری اذیتم اتفاقا دوست داشتم بیدار میشد راحت میخورد اینجوری من همش بیدار میشم ی ...

وزنش چجوریه

بچت دختره

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
دخترتون ضعیف نبود من میترسم ضعیف بشه

نه خداروشکر خیلیم کلا درشته.

الان کلاس سوم تو کلاس از همه یه سر و گردن هم قد و هم وزنش بیشتر.

جالبه ۲ کیلو به دنیا اومد تو ۷ ماهگی، تا ۳،۴ سالگی خوب به نسبت لاغر بود ولی همیشه بهداشت میگفت اوکی و روند صعودی داره.

در مورد نوزادتون ، یه چکاپ ببر تا خیالت راحت باشه، با سلامتی بچه نمیشه شوخی کرد.

اگرم وزنگیریش خوبه، به قول خودتون تعداد دفعات دستشویی کردنش، غیر طبیعی کم و زیاد نیست، معلومه خوش خواب.

ولی ببرش حتما چکاپ، باز دکترا هزاران بچه دیدن، خدا نکرده داستانی باشه، زودتر آدم اقدام میکنه.

ان شالله عاقبت بخیریش رو ببینی

به خدا خوب خوابیدن نعمت بزرگی، چه برای آدم بزرگ ، چه نوزاد.برادر آخری من اینجوری بود، نوزادی تا الان ...

اینم توی روز و کلا وقتی بیداره اینجوریه خیلی سخت میخوابونمش ولی از ساعت ۲ یا ۳ شب هر کاری میکنم دیگه شیر نمیخوره من اتفاقا احساس میکنم چون خوابش سبکه نمیخوره و میفهمه خودش رو هی عقب میکشه وگرنه خوابش سنگین باشه که میخوره و نمیفهمه

نه خداروشکر خیلیم کلا درشته.الان کلاس سوم تو کلاس از همه یه سر و گردن هم قد و هم وزنش بیشتر.جالبه ۲ ...

ان شاءالله شماهم همینطور نمیدونم دیگه باید یه دکتر ببرمش همش میترسم یا بدنش کم اب بشه یا قندش بیافته

اینم توی روز و کلا وقتی بیداره اینجوریه خیلی سخت میخوابونمش ولی از ساعت ۲ یا ۳ شب هر کاری میکنم دیگه ...

ببین دختر من الان خودش شیر میخوره ها.

منظورم اینه نق میزنه، متوجه میشم و ببخشید نوک سینه مو میبرم جلو، خودش میگیره.

منظورم اینه که میخواد و میخوره.

گاهیم پیش میاد که حالا خواب دیده ، هر دلیلی نق میزنه ، من اقدام میکنم که شیر بدم ولی اصلا نمیگیره و میخوابه.

حرفم اینه گرسنه نیست حتما

شیر مادرا واقعا کیفیت های مختلف داره.الان دختر من کلا ۵ دقیقه، ته تهش ده دقیقه یخوره ها، ایجور نیست ...

دیگه فکر کنم باید چند تا راه کار مختلف رو امتحان کنم و یه دکتر هم ببرم ببنیم چی میشه