2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میسلار واتر پوست چرب  ژوت 

فوم شستشو پوست چرب ژوت 

تونر پوست چرب لافار

ابرسان پوست چرب ژوت 

خدایا ارامشم تویی 🤍🕊                                               یه دختر آذری هستم ✨                                                     تاپیک های شاد و پر انرژی ، ترکی تگم کنید 🫶🏻               هیچ کسی ارزش اشکامو نداره ! هیچ کسی ارزش ناراحتیمو نداره ! 👩🏻❤️

من گیاهی استفاده میکنم 

از دوتا پیج اینستا

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
همیشه مارکهای خوب بخر جنس بنجل وارزون نگیر واسه پوست ارزش داره هزینه کنی

اخه اورجینال توی ایران به ندرت پیدا میشه 

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

فوم ویتالیر اکتیویت 

مرطوب کنندهٔ مدیلن 

ترمیم کنندهٔ لافارر

از سه تاشونم نتیجهٔ عالی گرفتم و فقط همینارو میزنم

تونر زردچوبه نیتروژینا گرفتم ضدجوش بود ولی رو منافذ تأثیر نداشت اگرم هرروز میزدم پوستم حساس می‌کرد گذاشتم کنار

ژل شستشوی رویوال گرفتم حساسیت داشتم بهش گذاشتم کنار

سرم روشن کننده رویوال استفاده کردم راضی بودم

همیشه مارکهای خوب بخر جنس بنجل وارزون نگیر واسه پوست ارزش داره هزینه کنی

بنجل که نه در حد متوسط میگیرم. یه مرطوب کننده عالی نزدیک 2 تومن قیمتشه من در حد 700 تومن هزینه میکنم

من پوستم چربه، از ژل بیتروی استتفاده میکنم عالیه، واز تونر لافارر استفاده میکنم، و سرم ویتامین سی درمالوگ وابرسان نیتروژنا 

من هم صبحا صورتمو باژل میشورم وهم شبا،

صبحا با ژل میشورم، وتونر میزنم وضدافتاب!

ولی شبا اول باژل میشورم، بعد تونر میزنم، بعد جذب تونر، سرم ویتامین سی درمالوگ برای هرطرف صورتم یه قطره استفاده میکنم، وبعدشم ابرسان میزنم وتموم

صورنم انقدر شفاف وصاف شده، روشنم شده جوشم نمیزنه

دوستان یه راهنمایی به دکترم گفتم ضد آفتابی برام بنویس که رنگی باشه بیرون رفتنی نیاز نباشه کرم پودر بزنم صد آفتاب کرم پودر دارمدیسان نوشته به نظرتون لک نمیندازه پوستم اسی ببخشبگید سوال کردم شرمنده