2777
2789

قصدشو داشتم دیدم هرچی کلنگیه با قیمت گزاف صرفا چون دم عیده گذاشتن تودیوار...عقلم کم نیست ک ببرم سرمایمو باد بدم...بعدعید موکول شد...ک یه ذرم ب کارم سرسامان بدم وامم بهتر شه...ی چیز درست حسابی بخرم....کارم درسته بنظرتون؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میره بالاتر بعد عید

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

اره صبرکن ،حداقل ثابت بشه الان همه سواستفاده میکنن فقط قیمت الکی میپرونن...اگه گرون هم بشه حداقلش اینه سرصبرمیخری 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

بعد عید گفتن قیمتا میدن بالا دوباره الان بهترین موقعیته

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋
اره صبرکن ،حداقل ثابت بشه الان همه سواستفاده میکنن فقط قیمت الکی میپرونن...اگه گرون هم بشه حداقلش ای ...

اره دقیقاا هرچی عتیقه....چیز عجله برداری نیست ک بیام ریسک کنم بندازن بهم....میخوام نو بخرم یاحداقل خیلی کم کارشده وسالم وتمیز

اخه این کهنه هارو بخرم بعدا باد کنه بمونه رودستم چی؟اینم ضرره خالصه..تنها سرمایمو نمیخوام سرعجله باد ...

ببین اینجا ایرانه جایی که خواب شدی بیدار شدی قیمتا نجومی میره بالا مث وقتی که شب خوابیدیم پراید بود۵۰تومن صبح شده بود۳۵۰تومن اعتماد نکن به این قیمت دوباره میره بالا برو بخر ولی یکم خوب باشه اینجامیری ۳۰۰ جمع میکنی ماشین بخری همون ماشین میشه۶۰۰

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋
ببین اینجا ایرانه جایی که خواب شدی بیدار شدی قیمتا نجومی میره بالا مث وقتی که شب خوابیدیم پراید بود۵ ...

اینم هست خب...

اگ‌بتونم بخرم تمیزشو پیدا کنم حتما...ولی اگ نه ،، ک نه.....دیگ‌...پولمو نمبخوام دور بریزم..ولی میرم پرس جو میکنم