2777
2789
عنوان

الان اصلا وقت مناسبی واسه خرید ماشین نیست..

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 29 پست
اره دقیقاا هرچی عتیقه....چیز عجله برداری نیست ک بیام ریسک کنم بندازن بهم....میخوام نو بخرم یاحداقل خ ...

خوب کاری میکنی ،ماهم میخوایم ب اسم خواهرم ی دنا بنویسیم شنیدم ۱۷اسفندسایت بازمیشه...اگه دلت خواس بنویس ...اگه هم پولت زیاده ک تو سایت جک ثبت نام کن همین حالا 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم هست خب... اگ‌بتونم بخرم تمیزشو پیدا کنم حتما...ولی اگ نه ،، ک نه.....دیگ‌...پولمو نمبخوام دور ...

اره تمام تلاشت کن یه ماشین تمیزپیدا کنی بهتره ما هم میخوایم قبل انتخابات بخریم چون واقعا اعتمادی نیست که قیمتا ثابت بمونن

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋
ب پولم تیبا و کوییک میخوره..البته کم دارم..حوالی ۲۰۰ اینا ..ک ب اینم ی پراید دوررنگ ترک شاسی میدن دی ...

پول شما خوبه این ماشینا واقعا ارزش این پول ها رو ندارن 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

پول شما خوبه این ماشینا واقعا ارزش این پول ها رو ندارن 

آفریین دقبقا منم همینو میگم..با بدبختی وام قرض قولس...همشم مال خودم نیس بخدا....ازخیلی چیزاهم زدم و نخریدم...بد بیام بدم کهنه خر مردم باشم ک حتی توخیابونم نتونم باهاش برم؟...

سایت جک چیه عزیزم؟؟ ب پول من چیا ثبت نام میکنن ؟ مطمعنه؟

ماشین جک منظورم بود ...الان دیدم گفتید۲۰۰دارید ...اگه همینقدر پول دارید و قصدهم ندارید اضافه ترکنید پولتون را ب نظرم همین الان بخری بهتره ....

ماشین جک منظورم بود ...الان دیدم گفتید۲۰۰دارید ...اگه همینقدر پول دارید و قصدهم ندارید اضافه ترکنید ...

واقعا جک خوبه؟ دست دوم منظورتونه ؟ یا جایی باید برم ثبت نام کنم  براش( نو )..؟

ماشین جک منظورم بود ...الان دیدم گفتید۲۰۰دارید ...اگه همینقدر پول دارید و قصدهم ندارید اضافه ترکنید ...

عزیزم سایپا میخواد ثبت نام کنه یا ایران خودرو؟ با ۲۰۰ چیارو ثبت نام میکنن؟

عزیزم سایپا میخواد ثبت نام کنه یا ایران خودرو؟ با ۲۰۰ چیارو ثبت نام میکنن؟

ایران خودرو ثبت نام داره ۱۷اسفند میدونم قیمت ها همه بالای ۲۰۰هست ..ازسایپا بی اطلاعم احتمالا سایپا بنویسه با ۲۰۰

ماهم میخواستیم بخریم خیلی گرون کردن گذاشتیم ببینیم بعد عید چی میشه

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

ایران خودرو ثبت نام داره ۱۷اسفند میدونم قیمت ها همه بالای ۲۰۰هست ..ازسایپا بی اطلاعم احتمالا سایپا ب ...

عه خیلی ممنونم .بعد اگه ایران خودرو ثبت نام کنه همه پولو یکجا میگیره ازمون؟😥

ماهم میخواستیم بخریم خیلی گرون کردن گذاشتیم ببینیم بعد عید چی میشه

اره نخرید هرچی ماشین کهنس ب بهونه عید گذاشتن تودیوار باقیمت بالا.‌واله بابدبختی وهزار یک قرض وقوله جورمیشه اونم اینطوری ب چندکیلو آهن کهنه بدیم براسم ماشین هرروز تومکانیکی ها...😕؟..