2777
2789
عنوان

وام ویپاد کی گرفته?

10587 بازدید | 28 پست

سلام من میخام که وام بدون ضامن بگیرم و باتحقیقی ک کردم بنظرم ویپاد بهتر از الوبانک بود  میخام یکم بیشتر از ویپاد بدونم 

کسی اگه گرفته میشه بگه? 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه مرحله هست تو یک ماه سه بار میتونی وام بگیری و اینک بدون سود و ضامن  خودم چهار بارگرفتممم🥲

چقدره وامش؟؟؟

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم .  طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
میشه مرحله هست تو یک ماه سه بار میتونی وام بگیری و اینک بدون سود و ضامن  خودم چهار بارگرفتممم🥲

چندوقته شما افتتاح حساب کردین چندتومنی گرفتی?  میشه باهاش از هرجا کع دلم خاست خرید کنم ? فقد نقد نمیشه کردش درسته?

من گرفتم بپرس

میخام بدونم مثلا وام ۲۵تومنیش تا چندوقت بعد طول میگشه که باز بشه و بازپرداخت ها چطوریه و میشه با اون وام ازهرجا که خودم خاستم خرید کنم یا خودش فروشگاه معرفی میکنه  و این که در کل خوبه و می ارزه یا نه? 

میخام بدونم مثلا وام ۲۵تومنیش تا چندوقت بعد طول میگشه که باز بشه و بازپرداخت ها چطوریه و میشه با اون ...

وام 25 تومنیش باید با حسابت کار کنی پولم تو بمونه حداقل و اینکه تا به 25 تومن برسی حداقل 7-8 ماه طول میکشه و به نظر من برا کسی ک پول لازم باشه ارزششو داره 6 ماهه هم میتونی پس بدی به غیر از سودش یه کارمزد دیجیتال داره اون خرابش کرده اگه اون نبود عالی بود

میخام بدونم مثلا وام ۲۵تومنیش تا چندوقت بعد طول میگشه که باز بشه و بازپرداخت ها چطوریه و میشه با اون ...

بله هر کارتخوانی میتونی کارت بکشی راه هایم هس ک منتقلش کنی تو حساب دیگت و انتقال بدی اگه خواستی برای کسی

بعد یک ماه زمان داری تسویه کنی درسته ؟

میخواستم بخاطر حسودام ناراحت باشم ؛ یادم اومد اونا حتی یه سفر هم نمیتونن بیان به کشوری که من مهاجرت کردم :) 

بله هر کارتخوانی میتونی کارت بکشی راه هایم هس ک منتقلش کنی تو حساب دیگت و انتقال بدی اگه خواستی برای ...

چه راهی ? میشه بگی? و این که گفتید باید برا باز شدن وام ۲۵تومنی توش یه پولی باشه و با حسابت کارکنی  منظورتون از کار کردن چیه ? و چقد باید توش پول بمونه ?