2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم توی این سن همه به خودکشی فکرمیکنن اما از پسربودنت استفاده کن برو برا خودت یه کافه ای رستورانی جایی مشغول باش کارکن پول دربیار یا نهایتا برو سربازی ،،نشین توخونه توی نی نی سایت برات زندگی نمیشه

یه صلوات برام بفرس خیلی رنج کشیدم شایدصلواتت گره ازمشکلاتم برداشت
منم سن تو بودم همین حسو داشتم عادیه  باید یاد بگیری تحمل کنی زندگی همه گل و بلبل نیس یه روانش ...

از وقتی فهمیدم به هیچ دردی نمیخورم فهمیدم باید خودمو خلاص کنم

پسرم توی این سن همه به خودکشی فکرمیکنن اما از پسربودنت استفاده کن برو برا خودت یه کافه ای رستورانی ج ...

من میخام ولی نمیتونم نمیدونم چمه دست به هر کاری میزنم خراب میکنم

از وقتی فهمیدم به هیچ دردی نمیخورم فهمیدم باید خودمو خلاص کنم

ب هنوز اول راهی من عین تو هم به هیچ دردی نمیخورم پسرایی میشناسم ک ۳۰ سالشونه هنوز پول باباشونو میخورن همه چی رفته رفته بهتر میشی باور کن تو این سن ادم بلاتکلیف میمونه همه همینن نگران نباش

خدایا شکرت   
ب هنوز اول راهی من عین تو هم به هیچ دردی نمیخورم پسرایی میشناسم ک ۳۰ سالشونه هنوز پول باباشونو میخور ...

بحث این حرفا نیس از بس نمیتونم هیچ کاری بکنم از بس نمیتونم فکر کنم خسته شدم 

پسراچقدتاپیک خودکشی میزنن چتون شده

من فرق میکنم من مشکل مغزی دارم چون نمیتونم فکر کنم گناه من بد بخت چیه که هبچی بلد نیستم میخوام یاد بگیرمم فقط میرینم