2777
2789
عنوان

التهاب گوش کودک

1838 بازدید | 23 پست

دوستان بچم ۶سالشه هفته پیش تب کرد بردم دکتر کواموکسی کلاو داد تبش بعد یک هفته بازم بالا پایین میشه امشب باز بردم دکتر سفیسکیم ۱۰۰داد گفت ازمایش بده اگه خوب نشد بیار واسه بستری خیلی میترسم توروخدا بگید چیکار کنم خدا حاجت قلبی تونو بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشش عفونت کرده؟ ببرش متخصص گوش و حلق بینی خوب یا متخصص عفونی 

بعد گوشش دود عنبر نسا بده پسره منم یک ماه درگیر بود تا خوب شد 

کجا یاکن هستین

خدایا هواست به همه زندگی ها باشه
هیچکس تجربه ای نداره توروخدا تنهام نزارید😭

نگران نباش منم خیلی میترسیدم زد جفت گوشاش عفونت شدید کرد از گوش درد گریه میکرد بردم عفونی متخصص خوب کرد دو دوره رفت پیشش تا کامل خوب شد 

خودمم عنبر نسا دود میدادم عنبر و اتیش میزدم دود ک میگرفت نینداختم تو کاسه با ورق الومینیوم یه لوله درست کرده بودم میزاشتم دور عنبر نسا ک دودش بره فقط تو گوش ک بچه ادیت نشه سه روز هم دادم خشک خشک شد 

بهش قطره بینی قرص بقیه جیزا ندادن

سلام گوش دختر منم به شدت التهاب داشت و از درد شدیدش گریه کرد بردیم دکتر قطره بتا متازون داد و شربت اریترومایسین خداروشکر یه روزه خوب شد

دخترم ۸ سالشه میخوایی پیش یه دکتر دیگه هم ببر ان شاءالله هرچه زودتر خوب بشه و نیازی به بستری شدن نباشه

طعم شیرین مادر بودن 💝💝💝💝خدایا شکرت

ببر متخصص گوش و حلق و بینی 

من برا بچه هام که نه ولی خودم عفونت گوش دارم همین ۴روز پیش رفتم عمومی اموکسی کلاو داد اصلا خوب نشدم که هیچ بدترم شدم سرگیجه تهوع شدیدد رفتم متخصص داروهامو عوض کرد و باورت میشه تاشب حالم خوب شد 

درد بدیه ببرش متخصص فقط

دارو بهش چی دادی چیکار کردی واسه عفونت گوشش

درست یادم نبست اولش اموکسی کلاو داد شربت یه هفته مصرف کرد با یسری داروهای دیگه اسپری بینی قرص شربت بعد به هفته دوباره گفت بیار ک بهتر شده بود دوز دارو اورد پایین باید داروها رو تا اخر بدی حموم هم نبرش یه مدت هم در میاد بیرون گوشش با کلاه میپوشوندم و الانم همینه بعد ماسک میزنم از بینیش سرما نره و داخل گوشاش هم دستمال کاغدی میزارم باد نره تا خوب شد

نگران نباش منم خیلی میترسیدم زد جفت گوشاش عفونت شدید کرد از گوش درد گریه میکرد بردم عفونی متخصص خوب ...

قطره فلوکساسین چیه اونو داده یه شیشه اموکسی کلاو دادم الانم یه شیشه سفیکسیم داد که تازه درست کردم یه وعده دادم بهش