2777
2789
عنوان

اونایی که تازه عقد کردن لطفا بیان

392 بازدید | 11 پست

وقتی دوتاخانواده به توافق میرسن ومیرن نوبت آزمایش میگیرن محضرشناسنامه روپس میده یامیمونه پیششون

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین

میخوام دخترم بفرستم آزمایش بده ولی باباش خبر نداره فقط میخوان مطمعن بشن گروه خونیشون بهم میخوره یا ن فقط نگرانیم اینکه شناسنامه رو نگه میدارن یا میدن به خودمون

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمایش که قبل از محضره

اره ولی خوب محضر باید نامه بده برای ازمایش میگه نکنه اونجا نگه دارن

اره ولی خوب محضر باید نامه بده برای ازمایش میگه نکنه اونجا نگه دارن

نه نگه نمیداره پس میده

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂