2777
2789
عنوان

چرا وقتی همیشه خوبی میشه وظیفه

80 بازدید | 13 پست

اگه همیشه ب ی ادم خوبی کنی میشه وظیفه  بد اگه همون خوبی رو ازش دریغ کنی طلب کارم میشه ؟

پس چیکار کنی طرف ب خودش بیاد و بفهمه ک برا محبتی ک بهش میکنی باید ممنونت باشه مخصوصا تو رابطه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفیقم اینجوری بود، رفاقتو تموم کردمبخاطر اینه که جوگیر میشن فکر میکنن چقدر خاصن یا فکر میکنن بهشو ...

وای دقیقا پارتنر من اینجوریه میخام بهش محبتایی ک قبلا میکردمو نکنم بدشم  ک گفت بهونه بیارم

نمیدونم چی بگم خب خودت برای همیشه کات کن

بحث دوست پسرم نیس کلا وقتی خیلی خدبی منی وضعیفه میسه مثلا من ی خاله دارم انقدر ک تو مهمونی کار کرده الان همه فکر میکنن وضیفه اونع کار کنع هکه تو مهمونیا از اون انتظار دارن دوست پسر منم فکر مبکنه وضیفمه بهش سرویس بدم 

وای دقیقا پارتنر من اینجوریه میخام بهش محبتایی ک قبلا میکردمو نکنم بدشم ک گفت بهونه بیارم

بهترین راهکار اینه که دیگه بهش. توجه نکنی، خودش میاد سمتت، چون هم میترسه که از دستت بده، هم میفهمه محبتا از سر لطف بوده نه چیز دیگه ای

جز تو همه ولم کنن غمی نیست، اباالفضل❤💔