نه شاید خدا برات یه چیز بهتر کنار گذاشته اینو منی میگم که سر ی موضوع دوسال گریه کردم هر روز ولی اعتقاداتم نذاشتم کنار پیش خدا از خودش گله میکردم تهش فهمیدم که نباید میشد اگه میشد بد میشد نمیدونم مشکلت چیه ولی تهش خدا برات میمونه چجوری میخوای دست بکشی ازش
نکن اول و آخر فقط خدا باز خدا ک تو بدترین شرایط ب داد بنده اش میرسه من چند سال پیش مثل تو شدم ولی دیدم جایی ندارم ک برم خدا بالا سرم نباشه فقط دعا کن ان شاءلله درست میشه امید داشته باش بهترینها برات اتفاق میفته
نه شاید خدا برات یه چیز بهتر کنار گذاشته اینو منی میگم که سر ی موضوع دوسال گریه کردم هر روز ولی اعتق ...
من مذهبی هستم هر روز نماز و قرآنم ترک نمیشه ولی ۱۰ ساله هر بلایی بگی سرم اومده تو دوسال ۳ تا عزیز از دست دادم ۵ سال با اعتیاد به شیشه همسرم جنگیدم دوران کودکی و نوجوانی بی نهایت بد و ترسناکی داشتم ولی ناشکری نکردم حسرت همه چیز به دلم مونده تو ۳۶ سالگی کلی موی سفید تو سرم درومد منی که هر سال تو هیئت امام حسین بودم یک قدمی برام برنداشتن هیچکدوم از امام ها ۱۰ ساله منو نطلبیدن عمرم داره میره حسرت همه چیز به دلم مونده واقعا نسبت به همشون حتی خدا بی اعتقاد دارم میشم
من مذهبی هستم هر روز نماز و قرآنم ترک نمیشه ولی ۱۰ ساله هر بلایی بگی سرم اومده تو دوسال ۳ تا عزیز از ...
عزیز دلم میدونم چقدر برات سخته یا شاید حتی نمیدونم تا آدم تجربه نکرده باشه نمیفهمه اما این زندگیه جز کنار اومدن باهاش کار دیگه نمیشه کرد ولی بهت بگم آخرش خدا برات میمونه منم هشت ساله هیچ جا طلبیده نشدم دلم میگیره دروغ چرا بعضی وقت ها ناشکری هم میکنم ولی میدونم تا تهش خدا هست و همه چیز دست اونه برات آرزوی سلامتی و درست شدن مشکلاتت میکنم
ایمان انسان در مواقع سخت سنجیده میشهو فکر نمیکنم این دنیا و خواسته هاش اینقد ارزش داشته باشن که دست ...
آدمی اطرافم نیست به اندازه من تو غم و سختی بوده باشه چرا فقط امتحان خدا برای منه نباید در راحتی رو هم یک لحظه برای من باز کنه ۱۰ سال تو رنج و غم و سختی