فقط ازتون راهنمایی میخوام،چون واقعا تصمیم دست من نیست که نرم باهاشون،وگرنه منم دوست ندارم این کار رو
ببینید من الان مستاجرم،شوهرم شغل خودشو داره و خداروشکر درامدش خوبه،اما بازم سخته برامون زندگی،مادرشوهرم میگه هم شما هم برادرشوهرم اینا بیاید تو مغازه ما کار کنید،هم اینکه تو ی ساختمان زندگی کنیم(ساختمان مال خودشون نیست،اجاره باید بکنیم)
نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع...💔من همون دختری ام که واسه ی نفر جنگید اما وقتی بهش رسید بدبخت شد..دعام کنید شاید دعاهاتون زندگیمو تغییر داد..
عزیزم من که گفتم دست من نیست حالا خونه رو بیخیال،کار شریکی خوبه؟
اصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصلا....ما هستیم دیگ...شوهرم همه جوره اکی هس ولی بخاطر همین ی شراکت اگ ب عقب برگردم هیچوق بااقام ازدواج نمیکردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم اشکالی نداره اگه آدم های خوبی باشن مادر من ۲۱ سال هست با مادر شوهرم زندگی میکنه در مورد کار هم من خیلیارو میشناسم که شریکی کار کردن خیلی هم موفق شدن و موفق هستن این فکرارو به ذهنت نیار و تمرکز کن روی زندگیت
خب مگه تو یه ساختمون بودن چه مشکلی داره اگه عروس احترامو حفظ کنه
عزیزم شما چندسالته؟من اصلا آدم بدی نیستم باور کن و چون شوهدم رو دوست دارم سعی میکنم بسازم خب شما بگید چطوری،چیکار کنم اوناهم دخالت نکنن
نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع...💔من همون دختری ام که واسه ی نفر جنگید اما وقتی بهش رسید بدبخت شد..دعام کنید شاید دعاهاتون زندگیمو تغییر داد..
عزیزم من که گفتم دست من نیست حالا خونه رو بیخیال،کار شریکی خوبه؟
والا شریکی هیچیش خوب نیست.منم شوهرم مدام دوس داره با برادراش شرکی مغازه بزنن ولی چون میدونم یکی از برادراش زنش رئیسشه نزاشتم اصلا نمیتونه خودش تصمیم بگیرره زن همه کارشه
خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم...... برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
توروخدا تورو به هر کی میپرستی نکن،اشتباه منو تو نکن بقران دیوانم کردن به خدا حاضرم خودکشی کنم از بس اذیت شدم ،ووروبه خالقت قسم با خودت رحم کن بخدا زندگی با خانواده شوهر =مرگ تدریجی
عزیزم اشکالی نداره اگه آدم های خوبی باشن مادر من ۲۱ سال هست با مادر شوهرم زندگی میکنه در مورد کار ه ...
ببین نمیشه گفت آدمای بدی،همشون خوبن فقط تنها ایرادش اینه مادرشوهرم دوست داره زیرپوستی مدیریت کنه زندگی مارو،وگرنه از نظر دیگه خوبن
بنظرم هرمشکلی پیش بیاد تقصیر عروسه مادرشوهر مقصر نیست هرجوری پسرشو دوست دارین باید مادرشم ...
از یه جهت صحبتتون درسته، به نظرم عروس باید قاطع باشه و مرزهای زندگیش رو حفظ کنه و اجازه ی کوچکترین دخالتی به دیگران نده،اگه کسی تو کار ما دخالت میکنه قبلش ما با کارهامون به حریم خصوصیمون دعوتش کردیم و راه رو براش باز کردیم
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
توروخدا تورو به هر کی میپرستی نکن،اشتباه منو تو نکن بقران دیوانم کردن به خدا حاضرم خودکشی کنم از بس ...
خب مجبورم جدا بشم،شوهرمم دوست دارم
اما اگر رفتي نهايتد كاري كه ميتونه اينه ، هميشه با احترام و رسمي باش. اصلا صميمي نشو. فكر نكن اگر صميمي بشي ميگن عجب دختر خاكي و خوبي. فاصله رو حفظ كن كم برو ، كم بيا. دوري و دوستي. نظر خاصي نده و سعي كن سرت به كارهاي خودت گرم باشه.اصلا توي كارشون دخالت نكن تااونا هم به خودشون اجازه دخالت ندن سنت خيلي كمه سعي كن از همين الان يك كاري ياد بگيري بري سر كار و مستقل بشي
ضمن اينكه با هم كار كردن از با هم توي يك خونه بودن هم سم تره