2777
2789
عنوان

چیکار کنم بنظرتون با این پسر

108 بازدید | 17 پست

تقریبا ۳ ماهه باهم حرف میزنیم چند بارم بیرون رفتیم

خلاصه یه سری رفتار کرد انگار سرده د بهش گفتم گفت خب علاقه به مرور پیش میاد اینو قبول دارم منم،بعد گفت تو برام مهم و عزیزی

ولی من به قصد ازدواج دوست شدم و اون‌میگه قصدم ازدواج نیست دوست بمونیم دوستی  و عاطفی بنظرتون چیکار کنم😪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما زود وابسته میشی ...کات کن تا ضربه نخوردی

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

اگه میتونی دوست بمون و منتظر ازدواجم نباش

اگه ازدواج میخوای و خیلیم وابستش نیستی ادامه نده، چون اگه زورش کنی باهات ازدواج کنه حتی اگه ازدواجم کنه بعد میزنه به چشمت و پشیمون میشه و تورو هم پشیمون میکنه، میشه بزرگترین اشتباه زندگیت

یعنی ممکن نیست بعدا نظرش عوض شه بدون اینکه من بگم 

نه اصلا و ابدا

مگر اینکه خیلی خوب و عالی و بااحساس باهاش ده پونززده سال بمونی و هیچوقتم ازدواج نخوای، تازه اونم هیچ تضمینی توش نیست و ممکنه بهت بگه من که از اول گفتم دنبال ازدواج نیستم

نه اصلا و ابدا مگر اینکه خیلی خوب و عالی و بااحساس باهاش ده پونززده سال بمونی و هیچوقتم ازدواج نخوا ...

😔😔 دلم میخواد یه مدت دوست بمونم چون اولین بارمه دوسدارم تجربه کنم از یه طرفم میترسم اینقدر وابسته شم نتونم ولش کنم