2777
2789
راه که بماند هنوز مستقل نمیایسته دارم داغون میشم خیلی نگرانم خیلی
یه ضرب المثل شیرازی هست که هیچی نمیگه فقط همینجوری نگاه میکنه :| میخواد بگه ها ولی خستشه میفهمی خسته :-D

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متخصص اطفال ماه پیش گفت تا هجده ماهگی وقت داره ولی من میترسم تا اون وقت هم راه نره
یه ضرب المثل شیرازی هست که هیچی نمیگه فقط همینجوری نگاه میکنه :| میخواد بگه ها ولی خستشه میفهمی خسته :-D
نترس عزیزم . اشکال نداره بالاخره راه میره دختر عموم دوسال و سه ماه را افتاد دختر دختر داییم شونزده ماهگی یکیم مثل دختر خالم ده ماهگی راه افتاد
کلوچه ی فندقی شیرین شده با عسل =خوشمزه ترین دخمل دنیا
چهاردست و پا همه جا میره دستش رو هم به وسایل میگیره میایسته و با کمک وسایل و در و دیوار راه میره اگه دستش رو ول کنه پنج ثانیه بعد خودش میشینه حتی نمیافته میشینه انگار از ایستادن میترسه
ولی خیلی شیطون از همه جا بالا میره از مبل و میز میگیره میره رو اپن یعنی یه وضعی ولی راه نمیره