2777
2789
عنوان

سوغاتی های مادرشوهرم رو پس دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 5640 بازدید | 121 پست
اولش اومدم بگم‌چرا پس دادی خوب کارت بد بود ولی الان که ماجرا رو فهمیدم میگم خوب کردی پس دادی چه ک ...

بخدا اگه تو زندگی من بودی 

اقوام خودشون بهم میگن خدا بهت صبر بده 

Don't ask me my mood ,becaue you hear lies

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کربلا اینقدر شب اول قبر به داد آدم میرسه که میگن رفتید کربلا حتی خواب شبتون به حداقل برسونید و عبادت کنید،جایی هست که تقدیر را عوض میکنه،بعد رفته بازار کردی و بعد هم که اومده این رفتار!!!! عجیبن بنده های خدا

مادرشوهر من از کربلا شلوار آورده بود برای سه تا پسراش.. من اسگول برگشتم گفتم وای اتفاقا ...( شوهرم) میخواست از اینا بخره..خانم برگشتن جلو همه گفتن نیاوردم ببری خونتون آوردم هر وقت اومدین اینجا بپوشه😐😐😐😐

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
مجبورم بخدا  توهین نمیکنم واقعا آدمای کم عقلی هستن نمیخواد بحث درست کنم  چشم پوشی می‌کنم ...

هر چی کوتاه بیای بدتر میشه اشتباه میکنی یعنی پسر دخترش نوه اش هست ولی پسر پسرش که بیشتر به شون  میرسه 

هر چی کوتاه بیای بدتر میشه اشتباه میکنی یعنی پسر دخترش نوه اش هست ولی پسر پسرش که بیشتر به شون  ...

با اصل حرفت مشکلی ندارما

ولی یعنی چی پسر پسرش بیشتر بهشون میرسه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

قوم شوهر است ديگر

من توي اين ١٥ سال يه چوب كبريتم كادو و سوغاتي نديدم ازينا و البته خداروشكر، همون بهتر

ولي برادر همسرم رفت آمريكا بعدش كه اومد ديدن ما از توي كيفش دو تا شلوار و تي شرت مارك و اينا درآورد داد به همسرم سوغاتي و  به من نه هيچي مطلقا!😂😂😂😂 البته مهم نيستا منتهي ميخام بدوني طبيعت قوم شوهره!!!! 

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫
واقعا آدم عروسای نی نی سایتی رو میبینه از ازدواج پسرهاش وحشت می کنه

مادرشوهر میخواد سرقبرش بزاره اگر اونقدر پول داره بره سفر اونقدر پول نداره واسه نوش دو دست لباس بخره 

خبرش سوغاتی نمیداد محترمانه تر بود

سوغاتی داده به بچه ها بعد میاد پس میگیره خو اون مادر به کدوم یکی بده لباس رو

اگه عقل داشت میرفت یکی میخرید نه زنگ بزنه به عروس بگه پس بفرست ی تیکه لباس بنجولی رو 

آدم همچین مادرشوهرهای گفتاری میبینه از خود شوهر هم متنفر میشه