2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بستگی به دانشگاه و شهر و نوعش داره اونایی که خیلی رتبه خوبی میگن ۳ هزارو اینا قطعا دانشگاه تاپ هستن و اونایی که میگن ۳۰ هزارو اینا قطعا شهرش یا منطقه دور افتادس یا شهرستان کوچیکی هست مرکز شهر نیست و اینکه ممکنه ازاد خودگردان باشه مشاورهای اینستا واسه جذب مشتری رتبه های فضایی میگن ..شهر مد نظرتو بگو 

خیلی بستگی به دانشگاه و شهر و نوعش داره اونایی که خیلی رتبه خوبی میگن ۳ هزارو اینا قطعا دانشگاه تاپ ...

قم هسم

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 
منطقه ۲ تا ۱۶ هزار اورده شما همون سقفو ۱۶ هزار بزار بعد چرا مامایی؟؟؟

به این رشته علاقه دارم بنظرم برای خانم ها رشته خیلی خوبیه

به این رشته علاقه دارم بنظرم برای خانم ها رشته خیلی خوبیه

اولا فعلا رو درست بیشتر تمرکز کن فکر به این رشته ها گمراه کنندس بعدشم خوب تحقیق کن الان جدا از علاقخ درامد هم خیلی مهمه و این رشته هم فرسایش کاری داره و هم موقعیت شغلیش داره سخت میشه هدف اولتو بزار تمرکز رو درست که رتبت خیلی کمتر شه اونموقع تصمیمتو بگیر

اولا فعلا رو درست بیشتر تمرکز کن فکر به این رشته ها گمراه کنندس بعدشم خوب تحقیق کن الان جدا از علاقخ ...

درست میگی 

چشم   

شاید فیزیو اوردی یا پزشکی تعهدی کسی چه میدونه😅💁‍♀️

پزشکی که خیلی علاقه ندارم  ولی فیزیو اره انشالله 

دعاکن به خوبی تموم شه پشت کنکوریم دیگ خسته شدم

پزشکی که خیلی علاقه ندارم  ولی فیزیو اره انشالله  دعاکن به خوبی تموم شه پشت کنکوریم دیگ خ ...

تلاشتو کن فرصت زیاده جوری تلاش کن که انگار سال دیگه کنکور کلا نیست دیگه و تو شانسی نداری من خودم چندسال پشت کنکور بودن ۳۶۵ روز تمام میخوندم اما بی حس بی کیفیت فقط تایم برام مهم بود که من امروزو ۱۰ ساعت پر کردم ولی امسال قووووی نشستم واسه اخرین بار تو ۴ ماه رتبو به ۱۰ هزار رسوندم رتبه تابستون قبلیم ۵۰ هزار بود من فقط دی ماه کنکور دادم مهر تا دی خوندم ۱۰ هزار توم بخون قووووی تحلیل کن مرور زیاددددد

تلاشتو کن فرصت زیاده جوری تلاش کن که انگار سال دیگه کنکور کلا نیست دیگه و تو شانسی نداری من خودم چند ...

عزیزمم

چی قبول شدی؟

بخدا منم از تابستون دارم میخونم وقتی میخونم خیلی خوب باد میگیرم ولی همون مطلب رو دو هفته بعد یادم میره

مثلا زیست فصل 5 یازدهم رو من دوهفته پیش خوندم تستاشم زدم تو خونه 70 80 درصد درست زدم 

بعد ازمون این هفتهه رفتم بدم همش یادم رفته بود ده درصد زدم

امروز انقدر گریه کردممممم حس اینو دارم شیش هفت ماه الکی خوندم وقتی انقدر زود یادم میره 

اینهمه درس میخونم از همه تفریخم زدم چقدر مورد ها خوب برای ازدواج داشتم بخاطر درس گفتم نه

همه همه رو گذاشتم کنار ترازم دویست تام بالا نمیاد همش رو چهار هزار و خورده ایه 

دوستام میرن الکی ازمون میدن ترازشون از منی که انقدر میخونم بیشتر میشه 

واقعا من از همشون باهوش ترم سریع تر یاد میگیرم ولی نمیدونم چرا اونا لحظه اخری همیشه موفق ترن 

بخدا دیگ بریدم