2777
2789
عنوان

قبولی در مامایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 23 پست
تلاشتو کن فرصت زیاده جوری تلاش کن که انگار سال دیگه کنکور کلا نیست دیگه و تو شانسی نداری من خودم چند ...

منم نمخوام کنکور تیرو بدم برنامم رو اردبیهشت 

سه ماه فقط قرصت دارم 

اها و اینکه من کللل تایمم با کلاس پر شده

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمم چی قبول شدی؟ بخدا منم از تابستون دارم میخونم وقتی میخونم خیلی خوب باد میگیرم ولی همون مطلب ...

من ازمایشگاه رفتم

خب ببین کار سختی نیست شما مگه توی یه بتزی زمانی نمیخونی واسه ازمون ۲ هفته یا ۳ هفته هرچقدر یه روزتو بزار واسه رویو مطالب تست هایی که اشتباه زدیو مارک کن همون تستاتو دوباره بزن اگه درست زدی فقط یه نگاه به پاسخنامش کن اگه غلط زدی برگرد به درسنامه و فقط همون قسمتو مطالعه کن نه فقط زیست کل درساتو اگه هم وقت نداری یه روز کامل واسش بزاری شبی یه درسو اینجوری کن باورکن هیچس نمیشه مرور من مرور نداشتم نتیجه نمیگرفتم

من ازمایشگاه رفتم خب ببین کار سختی نیست شما مگه توی یه بتزی زمانی نمیخونی واسه ازمون ۲ هفته یا ۳ هف ...

دقیقا فکنم ایرادم اینه که مرور نمیکنم ولی خب الان یجورایی دیره از الانم مرور کنم مگ چقدر دیگ از درسا مونده؟دیگ احراشه تهش بتونم واسه دوسه فصل اینکارو کنم

دقیقا فکنم ایرادم اینه که مرور نمیکنم ولی خب الان یجورایی دیره از الانم مرور کنم مگ چقدر دیگ از درسا ...

هیچوقت نگو دیرررررره😑😑😑

اولا دیگه مثل قبل نیست مفر اول کنکور ۱۰۰ بزنه همه درصدا افت کرده میانگین ۴۰ بزنی عالیه دو سه فصل هرفصلی دو سه تا سوال داره میشه ۱۰ سوال کمههه ۱۰ تا جواب بدی درصدتو میبره بالا

دوما اگه اخراش باشی که چه بهتر دیگه میری تو بازه مرور هییی مرور کن☺️

هیچوقت نگو دیرررررره😑😑😑 اولا دیگه مثل قبل نیست مفر اول کنکور ۱۰۰ بزنه همه درصدا افت کرده میانگین ...

مرسی ازت حالمو خیلییی بهتر کردی 

دعا کن برام خیلی

تو این سایتم نچرخخخخ لطفا مطالب مفیدی واست ندارخ ساعت خوابتم رو ۱۱ تنظیم کن 😁 ایشالا بهترین قبولیو ...

از بس همه چیو برا خودم منع کردم تفریحم شدخ نی نی سایت