2777
2789
عنوان

دونه های ریز قرمز با خارش شدید

2901 بازدید | 21 پست

بچه ها من حدود ۵ماهه درگیر ی بیماری پوستی شدم ک هرچی دکتر هم میرم هیج راه نجاتی واسم پیدا نمیشه

تمام بدنم پر شده از دونه های ریز قرمز با خارش وحشتناک ک اگه بخارونمشون درجا زخم میشن اگه نخارونم هم بعد ی مدت ک مثلا میخاد خوب بشن جاشون ی لکه ی قهوه ای میمونه تمام بدنم نقطه نقطه قهوه ای شده

همش لکه و زخم و دونه دونه

ده تا دکتر رفتم هیچکس تشخیص دقیقی نمیده 

یکی میگه لیکن پلان یکی میگه پیتریازیس روزه آ

یکی میگه آلرژی

هیج دارو و پماد هم ذره ای اثر نکرده

شما تجربه ای دارید؟؟آیا درمانی چیزی هست ک بتونید معرفی کنید 

مامان دو تا پسر شیطون و همسر بهترین مرد دنیا....لایک نکن ریپلی کن ریپلی دوس دارم  

من دوستم اینجوری شده بود رفته بود دکتر گفته بود از کبدت هست. اون زیاد گرمی میخورده حساسیت نشون داده بهش. ی مدت گرمی نمیخوره. عرق کاسنی و اینها هم میخوره. ی قرص سیتریزین هم میخوره برا حساسیت.... شما هم از بده مشخص میشه 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم کلی دکتر رفتم کلی هزینه گرون نتیجه نداد 

همین علائم تو  رو داشتم تا اینکه یه پزشک عمومی گف اینو بزن قیمتش زیر ۲۰ تومن باشه فک کنم ولی ببین  ظهر صب شب بزن همش نتیجه میگیری ان شا ٔ الله 

حتما استفاده کن چون من عین تو بودم عین تووو با همین علائم الان پنج شش سال میگذره ازون موقع و اونجوری نمیشه خداروشکر

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟
منم کلی دکتر رفتم کلی هزینه گرون نتیجه نداد   همین علائم تو  رو داشتم تا اینکه یه پز ...

مرسی عزیزدلم از راهنماییت عکس گذاشتم بیزحمت ی نگا بنداز

مامان دو تا پسر شیطون و همسر بهترین مرد دنیا....لایک نکن ریپلی کن ریپلی دوس دارم  
منم کلی دکتر رفتم کلی هزینه گرون نتیجه نداد   همین علائم تو  رو داشتم تا اینکه یه پز ...

ان آن دارم تو خونه 

چن روز بزنم تا تاثیر ببینم منظورم اینه بعد چن روز اگه تاثیر نداشت بیخیال بشم دیکه نزنم؟

شما خوب شدین؟

عزمزم درمونش فقط همونه ک دوستمون گف هزار تا دکتر رفتم خوب نشدم فقط با پماد ان ان خارششون قطع شد

ولی جاشون مونده

روزی دو بار ان ان بمال میرن و خارش قطع میشه

ولی اونایی ک قهوه ای شدن جاشون مونده

عزمزم درمونش فقط همونه ک دوستمون گف هزار تا دکتر رفتم خوب نشدم فقط با پماد ان ان خارششون قطع شد ولی ...

یعنی با ان ان رفتن؟

دیگه جاها جدید نزد؟

دکتر ب من گف دورش سه ماهس

الان یکماه شده برا من

قرص پردنیزولون۵ ندادن بهتون؟

با ازیترومایسین۴۰۰؟

یعنی با ان ان رفتن؟ دیگه جاها جدید نزد؟ دکتر ب من گف دورش سه ماهس الان یکماه شده برا من قرص پردن ...

هیچکدوم از ابن دارو ها رو استفاده نکردم

دکتر واسم ننوشت

فقط آن آن واسم تاثیر داشت

الان ۷ ماهه ک درگیرم

وقتی مرتب آن آن میزنم اصلا خارش ندارم دونه جدید هم در نمیاد 

دو روز ک نمیزنم شدید بر میگردن

هیچکدوم از ابن دارو ها رو استفاده نکردم دکتر واسم ننوشت فقط آن آن واسم تاثیر داشت الان ۷ ماهه ک د ...

عه هفت ماه؟؟؟

متخصص پوست ب من گف سه ماه میشه

تو گوگل هم نوشته بود سه ماه

من آزیترومایسین رو اشتباه گفتم

ارترومایسین  داد بهم

منم داروهام تموم شد باز دونه جدید اومد

باز دارم میخورم

شما برا چی اینجوری شدی؟