2777
2789
عنوان

به چی اعتقاد دارین تو سختیاا

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 37 پست
ب خودم. و اینکه من از این سختی ام مثل همه ی سختیای دیگه عبور میکنم یه روز

آره ولی امان از سختی‌هایی که برات عادی بشن اونموقع راهکارش چیه؟ 

به نام بخشنده ی مهربان، یاورِ بر حق، خداوندِ ایثار و انصاف. 🌺خداوندا لحظه ای ما را به حال خودمان وامگذار...🙏 خداوندا دستم را بگیر... 🙏

خدا، خودم، شاید بعضی وقتا دیگران....

کاربر zxm23  هستم. و در حال حاضر عضو فعال گروه مافیایی سلامت باشید🗿  هییی.... بی دلیل تعلیق شدم. بگذریم.🙂✋علیکم السلام😁حالت چطوره؟؟؟چخبرا؟ دوست داشتی ریپ بزن جواب بده👌😁در همین حین که این متن و مینویسم حوصلم سر رفته...و موقعیت حرص دادن یا کرم ریزی کسی و ندارم چون ساعت ۱شبه😅حوصلم سر میره باید یا کرم بریزم یا حرص بدم یکیو👌انرژی و فعالیت و... کلاا شور و هیجان زیادی دارم و سعی میکنم به بقیه هم منتقل کنم😎🥳😁 عاشق کارتون های باب اسفنجی و بینوایان و انیمیشن های المنتال درون و برون و رالف خرابکار وقتی میگم عاشق اینا یعنی 100 بار هرکدومو دیدم و برای  بار 101 میبینم😁یه کتاب و اهنگ خوبم معرفی کنم؟کتاب هنر خوب بودن خیلی قشنگه، هم قلم خوبی داره هم موضوع جالبی درمورد روانشناسی هست،کتاب به امید دلبستم و عقاید یک دلقک،48قانون قدرت هم خیلی بهتون پیشنهاد میکنم... اهنگ زندگی همینه ارتا،بیشتر از همیشه نازنین و محیار، چشماتو ببند، ای گل رویایی ، شراره😁،نازی نازی امشب دلم مست توعه👌،  و قد و بالای تو رعنارو بنازمم تو که با عشوه گری از همه دل میبری چرا نمیرقصی (مدیونی با ریتم نخونی😁 )اینا اهنگای قشنگی ان، قابل شمارو نداشت یادداشت کنید ۶۰۳۷....🤣خبب دوستان عزیز، براتون ارزوی بهترین هارو میکنم،به اخر این متن جذاب رسیدید🤣حالتون همیشه خوب باشه،وقتتون به خیر❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تو سخت ترین روزامم و واقعا نمیدونم … فقط میتونم به خدا پناه ببرم

منم روزام سخت میگذره! امیدوارم زودتر تموم بشه برای شماهم

به نام بخشنده ی مهربان، یاورِ بر حق، خداوندِ ایثار و انصاف. 🌺خداوندا لحظه ای ما را به حال خودمان وامگذار...🙏 خداوندا دستم را بگیر... 🙏

به اینکه خدا خیلییییی ارحمن الراحمینه 

و بعد از هرسختی،آسانی هست❤

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

به خداوحضرت ابوالفضل خیلی اعتقاددارم همیشه تومشکلاتم اولیناهستن میان توذهنم ازشون کمک بخوام باخدا که همیشه دعوامیکنم باهاش،قهرمیکنم دوباره آشتی،میشیم  

گاهی سرش،دادمیزنم گاهی تشرولی بعدش،میگم خب مقصرخودت بودی وقتی کمکتوخواستم دستمونگرفتی معذرت میخوام منوببخش،دادزدم  

مثلا بیخودی زندگیت بهم بریزه و شوهرت بزاره رو دنده ی لج خودتم سرماخورده بشی چیکار میکنی؟ 

لج همسرم مطلقا برام مهم نیست کار درست رو انجام میدم حتی اگر خوشش نیاد 

سرماخوردگی هم چیز خاصی نیست دوره داره میگذره . کلا اطرافیان میدونن نمیتونن با لج و قهر از من امتیاز بگیرن 

من قدیما زیاد با خدا حرف میزدم  الان خیلی وقته ازش‌ دور شدم  نمیدونم چیکار کنم   ...

منم! ولی امروز نشستم برای خدا نوشتم از دلم حس میکنم وقتی مینویسم بیشتر میبینه

آره ولی امان از سختی‌هایی که برات عادی بشن اونموقع راهکارش چیه؟ 

هیچی. اون موقعم سعی میکنم یادبگیرم ب جای جنگیدن باهاشون ، یادبگیرم چجوری کنار بیام. گاهی باید با سختیا و دردا دوست شد! :))

ادامه دهنده و ادامه دهنده..

لج همسرم مطلقا برام مهم نیست کار درست رو انجام میدم حتی اگر خوشش نیاد  سرماخوردگی هم چیز خاصی ...

منم همینطورم اهمیت نمیدم ولی خب سخت میگذره با بچه... دیگه انگار لجبهزیش کلا برام کمرنگ شده چون بارها این کارو کرده و گفتم دوست ندارم این رفتارشو 

هیچی. اون موقعم سعی میکنم یادبگیرم ب جای جنگیدن باهاشون ، یادبگیرم چجوری کنار بیام. گاهی باید با سخت ...

آره رفيق فاب شدیم 🤝😁

به خداوحضرت ابوالفضل خیلی اعتقاددارم همیشه تومشکلاتم اولیناهستن میان توذهنم ازشون کمک بخوام باخدا که ...

آفرین خیلی خوبه آدم راهشو بدونه و بتونه خودشو آروم کنه