2777
2789
عنوان

زن دوست همسرم بیاین

404 بازدید | 16 پست

سلام عزیزای دلم 

ببخشید دارم متن طولانی مینویسم ولی عادتمه چه کنم😁

ما دیشب خونه یکی از دوستان همسرم شام‌دعوت بودیم من با دوتاشون قبلا آشنا بودم ولی یکیشون رو تازه میدیم و شهر دیگه زندگی میکنن تو ۶ .۷ ساعتی که باهم بودیم 

خیلی خانوم خوبی بودن موقع برگشتن تو ماشین گفتن میشه شماره آتون رو داشته  باشم منم گفتم خطم جدید حفظ نیستم شما تو گوشی من یاد داشت کنید 

اونم شماره اش رو برا من نوشت حالا من نمیدونم بایید بهش پیام بدم چی بگم 🤗🫠

اگه پیام ندم ناراحت میشه دوس ندارم فکر بدی راجبم بکنه 

چون همسرم با همسرشون خیلی صمیمی هستن امکان داره باهم رفت و آمد کنیم و بازم همو ببینیم همینطور طی چند روز آینده

چیکار کنم؟ پیام بدم چی بگم ؟

دلیل زندگیم🥰بزرگ‌ترین پناهم🫂دار و ندارم🌙خدایه رو زمینم✨️قهرمانه رویاهامه💪عشقمممممممه💞میدونی!🌈اون بابامه❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو یه پیامرسان براش یه چیزی بفرست

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

پیام بدم بگم 

سلام (فلانی)جان خوبی عزیزم 

(فلانی)هستم 

خوبه ؟

دلیل زندگیم🥰بزرگ‌ترین پناهم🫂دار و ندارم🌙خدایه رو زمینم✨️قهرمانه رویاهامه💪عشقمممممممه💞میدونی!🌈اون بابامه❤️

اس بده ازش خواستگاری کن😐😂خو بگو این شمارمه فلانیم

😂😂