2777
2789
عنوان

چطوری کشور مدنظرم رو انتخاب کنم

91 بازدید | 8 پست

بچه‌ها میخوام از الان به هدف بزارم برای خودم در خصوص مهاجرت

و شروع کنم جدی برنامه ریزی انجام بدم و اگه کشور انگلیسی زبان نیست زبان اونجا رو اموزش ببینم ولی نمی‌دونم کدوم کشور شرایط بهتری داشته باشه 

برای دوستان پزشک به جز کشورهای حوزه خلیج فارس کجا بنظرتون بهتره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اروپا و استراليا و امريكاي شمالي فكر نكنم پذيرش پزشكي راحت باشه ، مثلا خيلي از كشورا اول يه علوم پايه ميخونن بعد اجازه دارن برن پزشكي ، مستقيم ورودي پزشكي از ديپلم ندارن ، الان دقيق مطمئن نيستم كدوم كشورا ولي توصيه ميكنم به يكي دوتا از اين موسسات اعزام به خارج زنگ بزني مشاوره بگبري 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
تو اروپا و استراليا و امريكاي شمالي فكر نكنم پذيرش پزشكي راحت باشه ، مثلا خيلي از كشورا اول يه علوم ...

شنیدم آلمان و کشورای اسکاندیناوی به پزشک و کادر درمان زیاد احتیاج دارن🥲 

خودم کانادا رو دوست دارم چون مهاجر پذیره و فقط آب و هواش یکم اذیت کننده اس ولی خب فکر نکنم بشه🙃

شنیدم آلمان و کشورای اسکاندیناوی به پزشک و کادر درمان زیاد احتیاج دارن🥲  خودم کانادا رو دوست ...

ميگم بهترين راه اينه يه مشاوره از اين موسيات اعزام دانشجو يا مهاحرتي بگيربن باز دقيقتر ميدونن

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹