2777
2789

تاپیک های قبل گفتم مشکل رو لطفا قبل نظر دادن که همچین چیزی نیست برید تو نت بچرخین

پسرم از ۸ ماهگی خودش رو زمین می ماله دکتر گفت خود ارضایی یا خودتحریکی هست حواسش رو پرت کن 

ولی هرکاری می کنم ترک نمی کنه در واقع باید کارمو ول کنم بشینم بالا سرش

وقتی هم بلندش می کنم همش جیغ و داد میکنه

کسی تجربه داشته؟ کی و چطوری این عادت یادش رفت تو رو قران کمک کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگل داره میخاره وگرنه بچه یکساله که میل نداره که خودارضایی کنه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

پسرمن ۳سالو۸ماهشه جدیدا متوجه شدم اینکارومیکنه 🥲🤨

به شکم دراز میکشه خودشو فشارمیده،دستشم اکثرا تو شلوارش میکنه تا زمانیکه فک کنه من نفهمیدم

چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂

دقیقا دختر من کوچیک بود میومد یهو دمر روی پام هی خودشو تکون میداد اوایل میگفتم چه بامزه .بعدها دیدم توی جاش هم همینکارو میکنه. یا دستشو میزاشت زیرش بعد تکون تکون میخورد.یه کم بزرگ شد با جایزه ترکش دادم بعدها بهش گفتم ضررداره برای اونجات خداروشکر ترک کرد

روانشناس کمک بگیر

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰