2777
2789

سلام وقتتون بخیر. 

دوستان امروز تو گروه مادران نماینده پیام گذاشته که به بچه هاتون یادبدید از کسی خوراکی نخوان و من راضی نیستم و فلان. 

بعد من از دوقلو هام پرسیدم گفتن مامان از ما میگیرن ما هم بعضی موقع ها مثلا میگیم یه شکلات میدم یه بیسکوییت بده اینطور انگار باهم تبادل خوراکی میکنن. 

و چند بارهم من خوراکی های گرون گرفتم که زود تموم شد و گفتن با دوستامون خوردیم همیشه هم بهشون میگم که اگه کسی خواست حتما بدید ولی از کسی نخوایید. 

ولی از دیدن این پیام واقعا جا خوردم و تعجب کردم. 

که چطور یه زن بالغ نمیدونه همچین مسئله پیش پا افتاده ای اصلا ارزش گفتن نداره چه برسه بگه راضی نیستمو و فلان. 

ایا من حساسم یا واقعا این خیلی مهمه که دو تا بچه باهم خوراکی بخورن یا نخورن؟ 

ایا اینجور پیام ها نشانه عقده بودن طرف نیست؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم بالاخره من درک می‌کنم واقعاً توی مدرسه بعضی از بچه‌ها به خاطر اینکه پدر مادرشون باهاشون برخورد نمی‌کنن فکر می‌کنن کار اشتباهی نیست و از خوراکی‌های بقیه می‌خورن 

درستش این بود که اون خانم به خود فرزندش یاد بده نه اینکه بیاد به شما بگه 

از وقتی یه کاربر تایپیک زد همسایه ۴ تومن قرضمو نمیده

هضم اینا راحت تره  

به نظر من بهتره انقدر دماغ پدرومادرها تو کار بچه هاشون نباشه

مگه رباتن که برای هر چیزی برنامه بگیرن

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

جدا از بحث مالیش اصلا خوب نیست خوراکی همو بخورن ..معلوم نیست دستمالی میکنن یا چجوریه اصلا از هم نگیرن بهتره ...ناراحتی نداره یکی به سختی میفتی برای هزینه تغذیه یکی نه ..ولی گفتنش خوب بود

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

تبادل خوراکی بین خودشون مشکلی نداره و بنظرم تا وقتی خود بچه ها ناراحتی ندارن نباید والدین مداخله کنن

اما اینکه کسی به زور خوراکی بچه ای رو بگیره مشکل داره 

شما از فرزند خودتون  اطلاع دارین از بقیه که ندارین شاید همچین مشکلی بوده و یه نفر شکایت کرده ازین بابت 

برای بچه خودم پیش اومده بود یکی از دوستاش خوراکی هاش رو می‌گرفت و به خودش هم نمی‌داد 

در نهایت به پسرم گفتم با هم خوردن اشکالی نداره ولی اینکه یکی خوراکیت رو کامل بخوره وگشنه بمونی باید حلش کنی یاد بگیر نه بگی و از حقت دفاع کنی

نور خواهی مستعد نور شو.... 
از وقتی یه کاربر تایپیک زد همسایه ۴ تومن قرضمو نمیده هضم اینا راحت تره     به نظر من بهت ...

یا بچه نداری یا بچه مدرسه ای نداری چون اوضاع خیلی خرابه

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

بچه ها تبادل خوراکی رو که تو خونه نمیگن شاید کسی هست اذیتشون میکنه قلدری میکنه خوراکی میگیره شما فقط حرف بچه های خودت و نبین که شاید همیشه گشنه و با حال بد میره خونه 

یا بچه نداری یا بچه مدرسه ای نداری چون اوضاع خیلی خرابه

دوتا بچه مدرسه ای دارم

هیچکس نمیتونه بهشون زور بگه

اگه به کسی هم خوراکی دادن هیچی نمیگم

چون ممکنه یه بچه یه روز نتونه خوراکی بیاره ،از نظر من مشکلی نیست

پسرم یه بسته مداد فشنگی رو بین دوستاش پخش کرد

معلمش دعواش کرد مدیر دعواش کرد

ولی به معلمش گفتم اشکالی نداشت،نباید دعواش می‌کردید چون خودمم بچه بودم یبار اینکارو کرده بودم

اینا همش یه چالشه،یه تجربه اس 

من نگران تجربه کردن بچه هام نیستم 

خوراکی هم زیاد براشون میزارم ،هرچند خودشون شیکمو هستن و فقط در شرایط خاص به دوستاشون کمک میکنن

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید