2777
2789

یه خلاصه دقیق میخوام ازش من فقط میدونم سمیره ورضا خواهر برادر بودن که خواستگار سمیره عضو نیرو های عراقی میشه و برادرش اونو تو باغچه خونه خاک میکنه لطفا اگه میدونید شخصیتای  بیشتری تو فیلم بودن یا اتفاقای دیگه بگین و اینکه چرا اسم فیلم روز سومه خیلی مهمههههه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عراقیه را دختره میکشه و برادرزن رضا میبرتش پیش خودش رضاهم کشته میشهو.... 

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 
عراقیه را دختره میکشه و برادرزن رضا میبرتش پیش خودش رضاهم کشته میشهو....

عه یعنی خواستگار رو دختره میکشه؟ چطوری؟

بعدبرادر زن رضا باهاش ازدواج میکنه؟ بعد رضا رو کی میکشه بعد اینا همین دوتا بودن دیگ کسیو نداشتن؟😅

عه پس برو گوگل اطلاعاتش دقیق تره عزیزم

احتمالا بقیه بچه هام از گوگل برمیدارن میترسم بخواد تو کلاس ازم بپرسه ی چیزایی بلد نباشم تو گوگلم کلا ی جور نوشته همه سایتا

عه یعنی خواستگار رو دختره میکشه؟ چطوری؟ بعدبرادر زن رضا باهاش ازدواج میکنه؟ بعد رضا رو کی م ...

رضا را عراقیا میکشن حتما کسی نبوده که برادر زن رضا بردتش😊

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه....