2777
2789
عنوان

خواستگارم شنبه شب میان

800 بازدید | 79 پست

خیلی استرس دارم ما هردومون نامزدی ناموفق داشتیم من عقد موقت بودم اما متاسفانه با نامزدم ۲ بار رابطه کامل داشتم و خانوادمم نمیدونه  اما میخام ب خاستگارم بگم از یطرف میگم بگم از دستش میدم (چون شاید فکر کنه بیحیام ) شاید قبولم نکنه از یطرف میگم نگم زندگيم با دروغ شرو میشه توروخدا خاهرانه رهنماییم کنید میخام ازدواج کنم اما میترسم 😓😓😓

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالشونه شما چند سالتون هست

من۲۸اون ۳۰

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

خواهرم بهش بگو چون تو عقد بودی شوهرت بوده گناه که نکردی

میدونم گناه نکردم اما شاید ردم کنه اما میدونه ک با نامزدم صیقه بودیم و میخاستیم ازدواج کنیم

کلا ازدواج های الان برای خانما در زمان الانه فقط به شرط حق طلاق بدون شرط حق طلاق فوق ریسک هست

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بنظر من باید بگی

سنتونم که مناسبه

اما درجا مستقیم و با روی باز و... نگو

با خجالت بگو

مثلا اولش با این شروع کن که شما هم نامزدی ناموفق داشتین؟ و.... بعد کم کم بگو

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

بنظر من باید بگیسنتونم که مناسبهاما درجا مستقیم و با روی باز و... نگوبا خجالت بگومثلا اولش با این شر ...

میترسم چجوری بگم ک فکر بد نکنه بگه این دختره چقد بیحیاس 

خودشم نامزد داشته فامیل دورم هستیم اونم میدونه من نامزد بودم

میترسم چجوری بگم ک فکر بد نکنه بگه این دختره چقد بیحیاس خودشم نامزد داشته فامیل دورم هستیم اونم میدو ...

خواستگاریتون یه جلسه هست؟

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

خواستگاریتون یه جلسه هست؟

همون شب اول دختر پسر صحبت میکنیم بعدش اگر پسند کردیم قول و قرار عقد

چون فاميل هستيد گفتنش سخته مصلحت نيست

بگو نامزد و محرم بوديم سوالي پرسيد مستقيم جواب نده اخه بعدا نخاست و بره توي فاميل بگه چي!؟

لطفا اگه بالاي ٤٠ سال هستي بهم بگو هر جا ديدي منو يا توي تاپيك اخرم

باید بگی چون اگر اومد گفت برید نامه بکارت بگیری چی ؟ 

یا اگه گفت چرا خونریزی نکردی هزارتا حرف درورد برات چی 

از اول همه چیزو بگو یا قبول میکنه یان اگر بگی میگه محرمش بوده ولی نگی میگه پس بعد نامزدیش رفته رابطه داشته

همون شب اول دختر پسر صحبت میکنیم بعدش اگر پسند کردیم قول و قرار عقد

اي بابا

بگو اين دفعه ميخا حلسات اشنايي بيشتر باشه ك دوباره نامزديم بهم نخوره هم ب خانواده خودت هم اونا

اخه با يك جلسه ك نميشه

دفعه قبل هم حتما همينكار كردين ولي محرميت خوندين!! بدتر هست ك

لطفا اگه بالاي ٤٠ سال هستي بهم بگو هر جا ديدي منو يا توي تاپيك اخرم

چون فاميل هستيد گفتنش سخته مصلحت نيستبگو نامزد و محرم بوديم سوالي پرسيد مستقيم جواب نده اخه بعدا نخا ...

خب بهش میگم بین خودمون بمونه🥲