2777
2789
عنوان

دکترآرزو خوانساری نیا

1259 بازدید | 61 پست

سلام کسی دکترخوانساری رومیشناسه پیشش عمل کرده باشه

میشه ازته دلت واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات یه حمد ویه ایت الکرسی مهمونم کنی انشالله خداحاجت دلت روبده 🌹
الان چقدر میگیره؟ بینی شما گوشتیه یا استخونی؟

استخوانی شما میشناسینش

میشه ازته دلت واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات یه حمد ویه ایت الکرسی مهمونم کنی انشالله خداحاجت دلت روبده 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از خانوادم عمل کرده راضیه قشنگ شده قبل عید ۲۷تومن داد الان چقدره؟ منم میخوام برم بعد عید پیشش

جدا الان ۳۸تومنه منم واسه ۲۵نوبت دارم فقط عکسای اینستاشو دیدم 

جدا الان ۳۸تومنه منم واسه ۲۵نوبت دارم فقط عکسای اینستاشو دیدم 

هر سه ماه میبره بالا

من چند وقت پیش پرسیدم ۳۴تومن بود😑😑😑

کارش خوبه ولی خیلی بالا میگیره واقعا

با ابله بحث نمیکنم

هر سه ماه میبره بالا من چند وقت پیش پرسیدم ۳۴تومن بود😑😑😑 کارش خوبه ولی خیلی بالا میگیره واقعا

آره گرون شده من ازاصفهان میخوام برم امیدوارم خوب باشه 

آره گرون شده من ازاصفهان میخوام برم امیدوارم خوب باشه 

ایشالله خوب میشه

منم خیلی وقته پیجشو دارم،کاراش خوبه، عکساش خوبه، رضایتهاش بالاست، فامیل مارو هم قشنگ عمل کرده

با ابله بحث نمیکنم

ایشالله خوب میشه منم خیلی وقته پیجشو دارم،کاراش خوبه، عکساش خوبه، رضایتهاش بالاست، فامیل مارو هم قش ...

انشالله ممنونم ازت عکس دماغش نداری البته اگه ممکنه

عکسشو ندارم عزیزم، البته تو پیجش گذاشته فیلمشو دماغش استخونیه با انحراف و قوز. بود الان خیلی خوب ش ...

ممنونم عزیزم دماغ منم استخونی وقوز داره یکم

ممنونم عزیزم دماغ منم استخونی وقوز داره یکم

استخونیا بهتر عمل میشن نسبت به گوشتی

خوب در میاد نگران نباش

مال من گوشتیه

این دکتره گوشتیارو هم قشنگ در میاره

با ابله بحث نمیکنم

استخونیا بهتر عمل میشن نسبت به گوشتی خوب در میاد نگران نباش مال من گوشتیه این دکتره گوشتیارو هم ق ...

انشالله ممنونم عزیزم😘 بعدعید فک کنم باز گرونترش بکنه

اره والا فکر کنم بالای ۴۰بشه🥴

انشالله توام جوربشه عمل کنی❤