2777
2789

ان شاءالله یه روزی انقدر علم پیشرفت میکنه که رو دیوار دکمه میزنی همه چیزایی که سوپری داره برات میاد. مثلا دکمه آب سیب رو می زنی، آب سیب میاد بیرون. مثل شیر آب که آب میاد.

بعد سر ماه قبضشو پرداخت می کنی.

الان پنیر نداشتیم، این ایده به ذهنم رسید.

مثل قبض آب و برق که میدی، یه قبض سوپری هم پرداخت کنی مثلا. 

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ، اینطوری نمیشه 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

خخخ اینا افکار ۳سالگی منه 

میگفتم یه شیر داشته باشیم نوشابه بیاد 

از یکی دوغ از یکی شیر از یکی پفک

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

@asraam‍ اسرا مثلا علم اونقد پیشرفت کنه که از پشت گوشی بتونم بزنم تو گوشت حال میده خدایی

اره فکرشو بکن مثلا حرف اضافه زدی یدونه بزنم تو گوشت بچسبی به زمین 🗿

یهو سرد نشدم‌ یهو شناختمتون https://daigo.ir/secret/71666606131

نه ، اینطوری نمیشه

یه روزیم می گفتند نمیشه که از اینجا با یه گوشی با یکی که اون طرف دنیاس حرف بزنی.

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

این روش برای مواد مصرفی نمیشه برای انرژی و آبه فقط

تو دنیای مادی نمیشه چون فضای زیادی رو میگیره

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یه روزیم می گفتند نمیشه که از اینجا با یه گوشی با یکی که اون طرف دنیایت حرف بزنی.

حرف زدن با این متفاوته ، پنیر باید توی بسته بندی بهداشتی باشه و الان بهترین راهش خرید تلفنی و آوردن با پیک موتوری هس

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود