2777
2789
عنوان

سم؟

68 بازدید | 9 پست

امروز از طرف بسیج اومده بودن مدرسمون.

مردی که صحبت می‌کرد گفت بچه‌ها من خودمو معرفی می‌کنم و از این به‌بعد من شوگر همه‌ی شما هستم‌..😐

بعد که بچه‌ها خندیدن گفت فکرشو نمی‌کردم شماها بدونین معنیشو. پس درواقع من شوگر برادر شما هستم و شما شوگر سیستر من😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

[QUOTE=326357954]بخدا اصلا بهش نمی‌خورد بسیجی باشه میگفت من فیلم 365 روز و افتر رو دیدم کلا راجب این چیزا حرف میزد ...[/QUOTE

واااا خاک 

قشنگ اومده ببینه کی به روش میخنده ؛باهاش پایه میشه

[QUOTE=326357954]بخدا اصلا بهش نمی‌خورد بسیجی باشه میگفت من فیلم 365 روز و افتر رو دیدم کلا راجب این ...

ارهه ولی بچه‌ها اکثرا جواب میدادن. یکیم کوبید رو بازوش😂

مود معاونمون اینجوری بود که: این کیهه چی میگهه

معلما دونفر بودن که ظاهرا شرمشون شد جمع کردن رفتن.

مثلا اومده بود برا آمادگی دفاعی🤌

ارهه ولی بچه‌ها اکثرا جواب میدادن. یکیم کوبید رو بازوش😂 مود معاونمون اینجوری بود که: این کیهه چی م ...

عه😂😂😂🤣 بیچاره اون معلما ؛چیزیم نمیتونستن بگن 

از هر طرفی حرف میزدن سوخت داده بودن😂😂

ولی به نیت  آمادگی یه چیزی غیر دفاعی 😂

عه😂😂😂🤣 بیچاره اون معلما ؛چیزیم نمیتونستن بگن  از هر طرفی حرف میزدن سوخت داده بودن😂😂 ولی ...

دقیقااا اصن بد اوضاعی بود.😂😂🤣

وای مرده خداییش خیلی هیز بودا

معلومه اینا رو پسر معمولی تو دنیای واقعی بخواد بگه نصفش میره تو زمین از خجالت😂 قشنگ معلومه اینکاره ...

اره از قیافشم مشخص بود😂😂

مطمئن بود کسی نمی‌تونه چیزی بش بگه اونجا