2777
2789
عنوان

سم؟

64 بازدید | 9 پست

امروز از طرف بسیج اومده بودن مدرسمون.

مردی که صحبت می‌کرد گفت بچه‌ها من خودمو معرفی می‌کنم و از این به‌بعد من شوگر همه‌ی شما هستم‌..😐

بعد که بچه‌ها خندیدن گفت فکرشو نمی‌کردم شماها بدونین معنیشو. پس درواقع من شوگر برادر شما هستم و شما شوگر سیستر من😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=326357954]بخدا اصلا بهش نمی‌خورد بسیجی باشه میگفت من فیلم 365 روز و افتر رو دیدم کلا راجب این چیزا حرف میزد ...[/QUOTE

واااا خاک 

قشنگ اومده ببینه کی به روش میخنده ؛باهاش پایه میشه

[QUOTE=326357954]بخدا اصلا بهش نمی‌خورد بسیجی باشه میگفت من فیلم 365 روز و افتر رو دیدم کلا راجب این ...

ارهه ولی بچه‌ها اکثرا جواب میدادن. یکیم کوبید رو بازوش😂

مود معاونمون اینجوری بود که: این کیهه چی میگهه

معلما دونفر بودن که ظاهرا شرمشون شد جمع کردن رفتن.

مثلا اومده بود برا آمادگی دفاعی🤌

ارهه ولی بچه‌ها اکثرا جواب میدادن. یکیم کوبید رو بازوش😂 مود معاونمون اینجوری بود که: این کیهه چی م ...

عه😂😂😂🤣 بیچاره اون معلما ؛چیزیم نمیتونستن بگن 

از هر طرفی حرف میزدن سوخت داده بودن😂😂

ولی به نیت  آمادگی یه چیزی غیر دفاعی 😂

عه😂😂😂🤣 بیچاره اون معلما ؛چیزیم نمیتونستن بگن  از هر طرفی حرف میزدن سوخت داده بودن😂😂 ولی ...

دقیقااا اصن بد اوضاعی بود.😂😂🤣

وای مرده خداییش خیلی هیز بودا

معلومه اینا رو پسر معمولی تو دنیای واقعی بخواد بگه نصفش میره تو زمین از خجالت😂 قشنگ معلومه اینکاره ...

اره از قیافشم مشخص بود😂😂

مطمئن بود کسی نمی‌تونه چیزی بش بگه اونجا