2777
2789

من۳۰دی ای یو آی کردم الان ۲روزه لکه ی قهوه ی خیلی تیره دارم نه پریود میشم نه قطع میشه البته وقت پریودمم هست۱۰ دی ماه پریود شدم ولی همیشه۴،۵روزی زودتر پریود میشم درواقع الانیکی دوروزی از پریودمم گذشته

یه کارم خودسر کردم میترسم دکتر بفهمه دعوام کنه

بعد آی یو آی  شیاف پروژسترون خودسراستفاده کردم دکترم ننوشته بود تو نینی سایت دیدم همه استفاده کردن منم کردم

کممممک😢😢

خی وقتی دکترت نگفته چرا اینکارو کردی 

خانما یه سوال توی ای یو ای میشه دوقلوش کرد یا جنسیتشو تعیین کرد قیمت چند؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خی وقتی دکترت نگفته چرا اینکارو کردی  خانما یه سوال توی ای یو ای میشه دوقلوش کرد یا جنسیتشو تع ...

اخه خدا به دکترا انصاف بده نه وقت میذارن نه جواب میدن نه جواب تلفن میدن تو نی نی سایت بخونی همه میگن پروژسترون از واجباته

نه عزیزم نمیشه

خی وقتی دکترت نگفته چرا اینکارو کردی  خانما یه سوال توی ای یو ای میشه دوقلوش کرد یا جنسیتشو تع ...

قیمتشم خیلی متفاوته شهرما تعیین جنسیت با ای وی اف تقریبا۷۰میلیون

شیاف هیچ ضرری نداره نگران نباش،ولی احتمال خیلی قوی پریود بشی یا حتی ممکنه باردارباشی و اوایلش لکه بی ...

ممنون گلم میدونم شیاف ضرر نداره ولی میترسم دکترم با سونوگرافی اینا بفهمه شیاف مصرف کردم بگه چرا کردی

خدا از دهنت بشنوه کاش باردار باشم مردم از انتظار😔

ممنون گلم میدونم شیاف ضرر نداره ولی میترسم دکترم با سونوگرافی اینا بفهمه شیاف مصرف کردم بگه چرا کردی ...

نه ازکجا بفهمه بیخیال ،ب محض اینک بفهمه بارداری هم بهت شیاف میده شک نکن.چن تا فولی داشتی؟

عزیزم‌ احتمال داره اون لکه‌بینی مربوط به لانه‌گزینی باشه. درد پریودی هم داری؟

دیر نیست واسه لانه گزینی.درد اصلا ولی خییییلی کم زیر دلم یه جوری میشه لک هم در حرگدیه ک خیلی ببخشید نوار بهداشتی نذارمم میشه

دیر نیست واسه لانه گزینی.درد اصلا ولی خییییلی کم زیر دلم یه جوری میشه لک هم در حرگدیه ک خیلی ببخشید ...

نه دیر نیست. اگه ۳۰ دی iui کرده باشین دقیقا تایم لانه‌گزینی هست. از دیروز لکه‌بینی شروع شده؟

قیمتشم خیلی متفاوته شهرما تعیین جنسیت با ای وی اف تقریبا۷۰میلیون

من ای وی اف نمیخام اخه بچه خودم نمیشه فقط ای یو ای خالی رو پرسیدم ممنونم ازت

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن