2777
2789
عنوان

توروخدا بیایین کیا آی یو آی کردن تجربه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 64 پست
حرفتون درسته. دوس دارم تو نخش نباشم ولی نمیشه. برا همین سومی خیلی ماه اقدام معمولی داشتیم که نشد. فق ...

منم مشکلی ندارم نه تنبلی نه کیست پریودام منطم وزنم نرمال فقط خدا باید بخاد قربونش برم ان شاءالله برای همههههه اونایی ک آرزوشو دارن بخاد

شما بچه های قبلیتون دخترن یا پسر چند سالشونه خودتو چند سالتونه ببخشید زیاد سوال پرسیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بنا به دلایلی سقط شد از عید میخام دوباره اقدام کنم.اگ دوس داشتی بگو علتشو ک تاحالا نتیجه نگرفت ...

وای ببخشید ناراحت شدم.

والا عزیزم مشکل خاصی ندارم هیچی ولی نمیشه یه لوله ام کمی دیر تخلیه شده تو عکس رنگی نه ک بسته باشه ها یکم دیر تخلیه شده ذخیره تخمدانم خوبه توکل بخدا

وای ببخشید ناراحت شدم. والا عزیزم مشکل خاصی ندارم هیچی ولی نمیشه یه لوله ام کمی دیر تخلیه شده تو عک ...

ممنونم عزیزم.

ان شاالله بزودی باردار میشی اصلا بچه نداری؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ممنونم عزیزم. ان شاالله بزودی باردار میشی اصلا بچه نداری؟

ان شاءالله با شما عزیزم. نه یه دختر۱۰ساله دارم ولی خیلی دلم میخاد بچم خواهر برادر داشته باشه مخصوصا خواهر خودم خواهر نداشتم اصلا نمیخام دخترم تنها باشه ولی خواست خدا 

ان شاءالله با شما عزیزم. نه یه دختر۱۰ساله دارم ولی خیلی دلم میخاد بچم خواهر برادر داشته باشه مخصوصا ...

باز خوبه خوشبحالت من هیچی ندارم و همسن شمام دعا میکنم بعد عید جفتمون باردار باشیم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

باز خوبه خوشبحالت من هیچی ندارم و همسن شمام دعا میکنم بعد عید جفتمون باردار باشیم

ان شاءالله عزیزم دقیقا این حرف شمارو تو بیمارستا به یه خانم دیگه گفتم.اخه دخترمم یه مدت طول کشید حامله بشم هر کدوم یه جور سخته.ان شاءالله خدا بهتون نظر کنه به هممون ک انتظار بچه میکشیم.

شرایط زندگی من خیلی بده ولی اگه بچه داربشم مطمئنم فرق میکنه مخصوصا برای دخترم ک نمیخام تنها باشه

خی وقتی دکترت نگفته چرا اینکارو کردی  خانما یه سوال توی ای یو ای میشه دوقلوش کرد یا جنسیتشو تع ...

من یا آی یو آی تعیین جنسیت الان باردارم و دوقلو شده برام ولی هنوز اوایل هستم و جنسیت معلوم نیس

خدایا شکرت بابت همه چی .💚
من یا آی یو آی تعیین جنسیت الان باردارم و دوقلو شده برام ولی هنوز اوایل هستم و جنسیت معلوم نیس

مبارکه به سلامتی بغل بگیریدشون

تهران هستین؟

پیش کدوم دکتر و بیمارستان انجام دادین؟

هزینه‌اش چقدر شد؟

چه جنسیتی میخواین؟

مبارکه به سلامتی بغل بگیریدشون تهران هستین؟ پیش کدوم دکتر و بیمارستان انجام دادین؟ هزینه‌اش چقدر ...

کرمان 

دکتر لیدا سعید 

موسسه فوق تخصصی  ناباروری نجمیه.

جنسیت پسر 

خدایا شکرت بابت همه چی .💚