2777
2789
عنوان

مهمون دعوت کنی نیان!

605 بازدید | 28 پست

ما چون شهرستانیم و کسی از اقوام نمیاد تصمیم گرفتیم خونه پدرشوهرم یه مهمونی بدیم و برادرشوهرا و خواهرشوهرمو دعوت کنیم

جاری بزرگه با شوهرش نیومد بچه ها رو فرستاد

جاری سومی هم با این که شوهرم بهش گفته بود به شوهرشم گفته بود نیومد رفت خونه پدرش بعد من زنگ زدم گفت نه بمن کسی چیزی نگفته.

خیلی ناراحت شدم

از اینکه اول دروغ بست به شوهرم

دوم اینکه ما این همه باهاشون خوبیم شوهرم کلی اسباب بازی واسه بچه هاشون میخره ولی اینطور کردن

بعد دوتا از جاریامم کلا مارو پاگشا نکردن بعد عروسی

مهمونم میره خونشون اصلا مهم نیست مناسبت چیه 

مثلا اولین بار که نامزد بودیم منو دعوت کردن ابگوشت درست کردن

یا اون یکی یه قیمه درست کرد که لپه هاش بشدتتت سفت بودن

ادم واسه شکم نمیره مهمونی ولی بنظرم دیگه اینجورم خوب نیست مخصوصا برخورد اول

منم به شوهرم گفتم دیگه حق نداری واسه بچه هاشون چیزی بخری مگر خواهرشوهرم که واقعا ادم خوب و عالیه

پر از خیال🙂‍↔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئن باش از روی حسادته روابطتتو کم کن در حد تلفن زدن  

اینجور روابط که اولش اینه آخرش ۱۰۰درصد تضمینی با دعوا تموم میشه و شما بی ارزش میشی

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

چقد نمک نشناسن هم به بچه هاشون توجه کن هم دعوتشون کن بیان بخورن بعداینجوری میکنن دیگه آدم حسابشون نکن برای بچه هاشونم هیچی نگیر، انگار باخودشون فک کردن چه شخصیت مهمی هستن که شما دنبالشونید

کربلا به ماآموخت اصلح راانتخاب کنیم حتی اگر72نفر باشیم 💔         باآل علی هرکه دراُفتاد وراُفتاد..لبیک یاخامنه ای ،لبیک یاحسین است💖جانم فدای رهبر   💞      💞   گر پدر نیست تفنگ پدری هست هنوز،سردارعزیز راهت ادامه دارد  .....  پاینده جمهوری اسلامی ایران  ...    الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم                                    کوروش بازوی نظامی یهود بوده همه تاریخ نویسانی که از کوروش تعریف و تمجید می کنند یهود ی بوده اند. فرزند کوروش به اسم خشایار مست ملنگ باعث کشتار عظیم ایرانیان شد که به عید پوریم یهودیان معروف است. تنها حکومتی که سکه ای از آن پیدا نمی شود هخامنشی است در حالی که ماقبل هخامنشی سلسله هایی دارای سکه مضروب هستند. هخامنشیان یک نیروی نظامی بودند و هیچ ارتباطی با اقوام ایرانی نداشته اند..  ..رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت....ما رجایی را شنیدیم و رئیسی را دیدیم                              

منم اولین بار که رفتم خواهرشوهرم که ۴تا عروس هم داشت پاگشا آبگوشت داد بعدش دستش شکسته بود کباب پخت بگه بخاطر چشم شما بود الان رابطه نداریم ۴ساله راحتم کاش از اول که آبگوشت پخت دیگه خونش نمیرفتم خودمو  بی احترام نمیکردم 

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
شما هدفت از مهمونی دادن چی بود😐

اصرار شوهرم بود کشته مرده داداشاش و زنداداشه با بچه هاشون

ولی بخدا خانواده ما مهمون اومدنی نمیگم سنگ تموم میزاریم ولی سعی میکنیم پذیرایی خوبی داشته باشیم 

نه بگم چند مدل غذا و... نه ولی یه غذای رسمی با پخت و طعم خوب

نه برنج شفته و خورشتی که لوبیاش یه ور بره آبش یه ور و....

پر از خیال🙂‍↔️