2777
2789
عنوان

مهمون دعوت کنی نیان!

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 28 پست

عیبی نداره عوضش بیشتر شناختیشون ... از این به بعد یادت بمونه برای کسی حرمت قائل شو که برات ارزش قایل شه ...

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤
منم اولین بار که رفتم خواهرشوهرم که ۴تا عروس هم داشت پاگشا آبگوشت داد بعدش دستش شکسته بود کباب پخت ب ...

برای من مهم نیست برم جایی آبگوشت بدن ولی خب حداقل نه بار اول 

خیلی بهم برخورده 

میرم خونه پدرشوهرمم مادرشوهرم نمیتونه خیلی کار کنه من معمولا کمکش میکنم بعد میان اونا توی اشپزیم نظر میدن غذام بد میشه یا یکدفعه بدون دعوت میان اونجا غذا کم بیاد بگن من خسیسم

نمیدونم بنظرتون از فرهنگشونه یا چی؟ اخه من و همسرم از ۲ شهر مختلفیم

پر از خیال🙂‍↔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرشوهرت چیزی نگف؟ پدرشوهر مادرشوهر؟ چیزی نگفتن؟ 

پدر شوهر مادر شوهرم کلا چیزی نمیگن کاری ندارن.

ولی خواهرشوهرمم خیلی ناراحت شد

گفت ولشون کن لیاقت ندارن

بعد ما هرسری بریم اونجا خواهرشوهرم دعوتمون میکنه بعد اونا ناراحت میشن مبوره اونام دعوت کنه در حالی که من تاحالا ندیدم یکبارم خواهرشوهرمو دعوت کنن 

پر از خیال🙂‍↔️
پدر شوهر مادر شوهرم کلا چیزی نمیگن کاری ندارن. ولی خواهرشوهرمم خیلی ناراحت شد گفت ولشون کن لیاقت ن ...

حسودن حسود حتما چشم دیدن زندگی خوبتو ندارن میبینن انقد با خونواده شوهرت خوبی اذیت میشن

💗
حسودن حسود حتما چشم دیدن زندگی خوبتو ندارن میبینن انقد با خونواده شوهرت خوبی اذیت میشن

کلا مهمونی نمیدن وقتیم میدن با اون وضع ولی خودشون و بچه هاشون هرروز شده یه وعده خونه پدرشوهرمن.

چترن

پر از خیال🙂‍↔️

زنموی بی همه چیز مام یه بار بابام دعوتشون کرد کلی غذا پخت مامانم سالاد میوه سبزی همه چی اول گفتن میان بعد زنگ زدن گفتن میریم خونه خواهر زنم کثافطای ابلح بابای منم زنگ زد اون یکی داداشش همه ریز و درشت اومدن همه چیو هم جارو کردن خوردن😂😂خوشم میاد هر وقت بگی میان همه چیم میخورن

💗
وای عزیزم چقدر رو میدی به جاری هات

دیگه اونجا مهمونی نمیدم بار اول و اخرم شد.

تقصیر شوهرم بود اصرار کرد بعدم کم محلمون کردن منم بهش گفتم.

هرکی خواست من مهمونی بدم زحمت بده به خودش بیاد خونمون

پر از خیال🙂‍↔️
زنموی بی همه چیز مام یه بار بابام دعوتشون کرد کلی غذا پخت مامانم سالاد میوه سبزی همه چی اول گفتن میا ...

بعدا میگن چرا دیگه مهمونی نمیدی یا از ما فاصله میگیری. همین کارارو میکنن دیگه

پر از خیال🙂‍↔️
جاری تلفن هم نمی‌خواد 

مخصوصا اینجور جاریایی

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
دیگه اونجا مهمونی نمیدم بار اول و اخرم شد. تقصیر شوهرم بود اصرار کرد بعدم کم محلمون کردن منم بهش گف ...

به جای اینک بیان تو‌ پختن غذا و آماده کردن بقیه چیزا کمکت کنن اون همه هم زحمت میکشی نمیان بدرک دیگ ولشون کن محل نده

💗
برای من مهم نیست برم جایی آبگوشت بدن ولی خب حداقل نه بار اول  خیلی بهم برخورده  میرم خون ...

نبابا میگم خواهرشوهرم ۴تا عروس داره الان تهران بالا شهر میشنیه فک کردی از رسم و رسوم خبر نداره اینجور آدما مریضن حسودن و قلب سیاهی دارن وگرنه چرا آدم باید وقتی میتونه قلب یه عروس داماد رو شاد کنه اینجوری رفتار کنه کی اولین بار که کسی میاد خونش آبگوشت میده بخدا شما برو روستای توی کوه مهمونی سریع سر گوسفند سر میبرن یا مرغ کباب میکنن ...ببین اینقد خودشو دست بالا میگرفت یه لباس خواب آورد رنگ آبی داد بهم گفت واسه تو خریدم مثلا هدیه پاگشا بعد فهمیدم به همه عروساش که پنج  ده سال بود عروسی کرده بودن  نفری یدونه داده بود خودت حساب کن کسی که عیدی هرسال  به عروساش لباس زیر گرون قیمت بده رسم و رسوم رو نمیدونه 

لباس زیرم از خجالتش داد چون من ربع سکه براش بردم

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

خب شما نباید منزل پدرشوهرت دعوت میکردیشون

باید تو طویله براشون سفره مینداختی

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.