2777
2789

شاید منظور اینه با اون پول خونه بخری بیشتر سود می‌کنی

شاید هم منظور اینه خب ۲۳ درصد سود بانک رو میگیری ولی اونموقع پولت خیلی بی ارزشه و با اون سودی هم که بانک میده نمیشه کاری کرد

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون تو دوران تورم پول نقد نگه نمیدارن 

هر چی خرید کنی بیشتر سود میکنی 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

ضررش اونجاش که تورم روز به روز داره بالا میره وای همه چی گرون میشه ولی پولی که تو لانکه همون پوله و بی ارزش میشه 

مثلا اگه طلا یا دلار باشه خوبه

خدایا شکرت بابت همه داشته هام😍🙏😘

چون ببخشید پشگل هم باهاش بخری خیلی بیشتر افزایش قیمت داره تا پول بمونه تو بانک الان دلار به زور رو ۵۰ نگه داشته شده بود فنرش داره آزاد میشه و به زودی ۱۰۰ رو پر میکنه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چون اینجا تورم هست

هر سال تورم زیاد تر میشه

بزار مثال بزنم برات

سال ۹۵ خونه زیر پونصد میلیون به راحتی گیر میومد ولی الان میلیاردی هست

فرض کن سال ۹۵ پونصد تومن داشتی میذاشتی بانک و فقط سود میگیرفتی در صورتی که باهاش می تونستی یه خونه بگیری که الان چند میلیارد میشد

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

ارزش پولت حفظ نميشه..پولت با اينكه ٢٣ درصد اومده روش ولي قدرت خريد يك سال قبلو نداري چون كمتر از تورم رشد كرده پولت..اگه با فلان مقدار ميتوني ١٠ گرم طلا بخري سال بعد با فلان مقدار بعلاوه ٢٣ درصد نميتوني ١٠ گرم بخري

شاید منظور اینه با اون پول خونه بخری بیشتر سود می‌کنی شاید هم منظور اینه خب ۲۳ درصد سود بانک رو میگ ...

خب به این فکرکن اون سودو بذاری روی پولت و دوباره بذاریش توی بانک چندساله کلی میشه

ارزش پول تو اون بانک میاد پایین سال ۹۵ پراید ۱۰ میلیون بود اگ کسی می‌خرید الان ۱۵۰ میلیون می‌فروختش ولی اگ کسی میذاشات بانک ماهی ۲۰۰ هزار تومن سود میگرفت ک در سالش میشد ۲۴۰۰ حالا دیدی چقدر ضرره 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
خب به این فکرکن اون سودو بذاری روی پولت و دوباره بذاریش توی بانک چندساله کلی میشه

خب چه فایده وقتی بعد چند یال اون پولت با سودش هیچ ارزشی نداره

چندسال پیش کی فکر میکرد ماشین ۲۰ میلیونی بشه ۲۰۰ میلیون؟

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک