2777
2789
چون اینجا تورم هست هر سال تورم زیاد تر میشه بزار مثال بزنم برات سال ۹۵ خونه زیر پونصد میلیون به ر ...

دقیقا دقیقا سال ۹۷ محله ما خونه متری ۴ بود خونه لاکچری معمولی حتی ۲ تومن هم بود الان ۷۰ تا ۸۰ معمولی لاکچری هم ۱۰۰ به بالا 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خب به این فکرکن اون سودو بذاری روی پولت و دوباره بذاریش توی بانک چندساله کلی میشه

بابا جان این یه رابطه اقتصادی جهانیه

چرا مقاومت میکنی در برابر درک کردنش؟؟؟؟

تو تورم پول نقد ضرره

تو تورم فقط خرید میکنن 

تو حتی بانک که هیچی ، نزول هم بدی باز ضرر کردی

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبم تو چطوری جدا شدم نه اصلا ندیدمش خداروشکر همه ی کارای طلاقم غیابی بود اصلا نرفتم

خوبیم شکر خدا

امیدوارم برات بهترینها رقم بخوره و گذشته ی سختت جبران بشه

گاهی سرسری رد شو وزندگی کن دقت زیادی د ق ت میدهد
سلام خوبی ، چخبر ، کم پیدایی  نیستی  تاپیک نمیزنی گفتم ی خبری ازت بگیرم چیکارا میکنی&n ...

سلام عزیزم خوبم‌تو چطوری

خداروشکر طلاق گرفتم راحت شدم 

دیگه زیاد نینی سایت نمیام بخاطر اونه تاپیک نمیزنم گلم❤️

سلام عزیزم خوبم‌تو چطوری خداروشکر طلاق گرفتم راحت شدم  دیگه زیاد نینی سایت نمیام بخاطر اونه ت ...

منم بد نیستم 

تو چیکارا میکنی؟؟؟ رابطت با خونواده ت خوب شد؟؟؟ درس میخونی ؟؟؟ سرکار میری یا هنوز بهت اجازه نمیدن

بخوان که زن از رنج هایش قوی تر است.
منم بد نیستم  تو چیکارا میکنی؟؟؟ رابطت با خونواده ت خوب شد؟؟؟ درس میخونی ؟؟؟ سرکار میری یا هنو ...

اره بهتر شد 

نه بابا سرکار نمیرم بیشتر خونم ولی خب مسافرت و مهمونی اینا میرم

تو چیکارا میکنی؟

اره بهتر شد  نه بابا سرکار نمیرم بیشتر خونم ولی خب مسافرت و مهمونی اینا میرم تو چیکارا میکنی؟

خداروشکر 

همه چی اولش سخته 

سعی کنی کلاس چیزی بری ی هنری یاد بگیری که حتی بتونی تو خونه کار کنی و منبع درامد داشته باشی 

هیچی مثل این نمیشه زن منبع درامد داشته باشه

بخوان که زن از رنج هایش قوی تر است.