2777
2789
عنوان

خانوم های تمیز اونایی که خونه تون برق میزنه بیاین🫡

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 37 پست
پس فقط مایع ظرفشویی و یکم صابون حمام بزن با اسکاچ ظرفشویی بزن

آره مادرشوهرمم میگه صابون خوبه

برم یه باکس صابون خوشبو بخرم

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
آره میدم یه نفر انجام بده یه خانومه گفت میام تمیز میکنم برا هر فرش ۱۰۰ میدم 

خب من میگم فعلا بده شوهرت تمییز کنه سری بعد که کثیف شد ببر قالی شویی  خانم باشه اخرش بازوش قوت نداره  و هروقتم چیزی ریخت با این روش همون موقع تمیز کن مبلاتم همین طور همیشه تمییز میمونن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی باید کثیف نشه شد دیگه باید بدی بیرون بشورن

بیرون نابود میکنن قبلا دادم مجبور شدم فرشام عوض کنم 

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
خب من میگم فعلا بده شوهرت تمییز کنه سری بعد که کثیف شد ببر قالی شویی  خانم باشه اخرش بازوش قوت ...

همسر جان خونه نیست که بدم 🫤

قبلا گفتم

گفت من پول میدم بگو بیان تمیز کنن

البته اون خانومهماشاالله جون داره ساختمان مثل دسته گل میشوره تمام پله ها رو با دست میسابه