2777
2789
فقط اونجایی که مرکز مشاوره تبلیغ میکنن🤣🤣🤣خودشون وروابطشون بیشتر نیاز داره

والا بخدا یچیزی هم میگی میگن روشن فکرنیستی حیوان آزاری شما سنگ دلید انسان نیستید ازخارجی ها میتونن هزارتا رفتارخوب توی اجتماع یادبگیرن نه این ادا های مسخره رو 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان جرعت داری برو به اینا که یک وگرنه ومرغ وخروس دارن وتو اینستا غلیظ وکشدار میگن مااااماااان فدات ...

اخه منم حیوونا رو دوس دارم اما اینا فقط ادا اصولن ببین چن تا پیج خارجیا رو ازین حرکتا میبینی اصلا اینا تو تالار تولد برای سگشون میگیرن وجشن در حد یه عروسی وفیلمبرداری انچنانی اخه بعنی چی به نمایش گذاشتن 

الان یه عده میگن خب دوس داشته😬😬

جالبه اینا عن مرغ و خروس میشورن ولی اگه یه مادربخاد بچه اش کهنه کنه بشوره میگن عییییی پیف پیف اه اه صدتا چسی میان

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
والا بخدا یچیزی هم میگی میگن روشن فکرنیستی حیوان آزاری شما سنگ دلید انسان نیستید ازخارجی ها میتونن ه ...

والا اگر این حرکتا رو اونا بکنن مثلا یه نمونش بوسیدن لب همه دیگه جلو همه تو رستوران یاخیابون فک میکنن خیلی باکلاسن کارای اتاق خوابشونو ملا عام میکنن یه کلیپ بود تو مترو لندن دوتا دوست پسر ودختر داشت همون بغل میکردن ومیبوسیدن تو میکروفن دفتر اونجا مرده گف لطفا ازهم فاصله بگیرید کاروروابط شخصیتونو تو حریم ومحل خصوصی انجام بدید بعد همه باتاسف نگاشون میکردن کشورایی که ازادی دارن حدوحدود رو میدونن اینا فک میکنن انجام هرکاری بدون انتقاد یعنی روشن ف‌کری

جالبه اینا عن مرغ و خروس میشورن ولی اگه یه مادربخاد بچه اش کهنه کنه بشوره میگن عییییی پیف پیف اه اه ...

عن سگ و هم می‌شورن بعد برای بچه آدما میگن آخ وپیف 

یبار یه ژنو شوهری میگفتن ما به ک و ن سگمون دستمال مرطوب میکشیم😐

شاید باورت نشه یبار رفته بودیم دامنه  کوه بعد یه دختر و پسر با ماشین اومدن کنار ما پارک کردن  آش رشته گرفتن سگشون آش رشته رو لیس میزد اونا هم از همون میخوردن 

یه بار یه گربه دیدم دراز کشیده بود خدایا من گفتم این بیچاره چشه رفتم جلو تر دیدم بلد نمیشه شکمشم داده بود بالا ریده بود کنار خودش دور کو نش عنی نمیدونم فازش چی بود 10دقیقه بعد بلندشد رفت

واقعا؟بلاگرای ما خرجا وحرکتایی میکنن که تو خانواده سلطنتی اینگلیس وعربستان قفله

حالابه یکیشون بگی بیاهزارتومن به یه فقیرکمک کن خودشونوپاره میکنن بره طرف کارکنه حالامگه خودش به جزمفت خوری کاردیگه انجام میده

پایان هدف آخرخرداد  
عن سگ و هم می‌شورن بعد برای بچه آدما میگن آخ وپیف  یبار یه ژنو شوهری میگفتن ما به ک و ن سگمون ...

🤢🤢🤢🤢🤢واقعا حالم بدشد

عن سگ و هم می‌شورن بعد برای بچه آدما میگن آخ وپیف  یبار یه ژنو شوهری میگفتن ما به ک و ن سگمون ...

🤢🤢🤢🤢

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که:نه سوادِ حرف زدن داشته باشد،نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن ...
حالابه یکیشون بگی بیاهزارتومن به یه فقیرکمک کن خودشونوپاره میکنن بره طرف کارکنه حالامگه خودش به مفت ...

متاسفانه توکشور ما هرچی عقلت کمتر بی عرضه تر باشی پولت بیشتر وگرنه تلاش رو یکی دیگه میکنه فکر وایده مال یکی دیگس درامد مال یکی دیگه